Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εκρηξη βυτιοφόρου στην Αθηνών – Κορίνθου: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα

Εκρηξη βυτιοφόρου στην Αθηνών – Κορίνθου: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα

Κλειστό παραμένει το ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού προς Κόρινθο και η κυκλοφορία των οχημάτων ρυθμίζεται μέσω εκτροπών.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα (φωτογραφία, επάνω, από το Χ).

Ξέσπασε φωτιά στο 75,5ο χλμ της Αθηνών-Κορίνθου έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου

Κλειστό παραμένει το ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής προς Κόρινθο και η κυκλοφορία ρυθμίζεται μέσω εκτροπών.

Το βράδυ χθες Παρασκευή ξέσπασε φωτιά στο 75,5ο χλμ της Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού, έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα που πραγματοποίησαν διαβροχή και ρίψεις ειδικού κατασβεστικού υγρού.

Σώος ο οδηγός

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε σώος, δεν φέρει εγκαύματα, έχει όμως υποστεί χτυπήματα από την ανατροπή του οχήματος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Δεν υπάρχει άλλος τραυματίας.

Στις 23.30 ενεργοποιήθηκε και το 112 κατά μήκος της εθνικής οδού, ενημερώνοντας τους οδηγούς ότι σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις και καλώντας τους ν’ ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα ανέφερε: «Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 07-06-2024 23:28. Ανατροπή βυτιοφόρου με πυρκαγιά στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού της Κορίνθου. Μεγάλες καθυστερήσεις στο τμήμα αυτό. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Αναστροφή προς Αθήνα

Για περίπου δύο ώρες κανένα όχημα δεν διερχόταν από τα διόδια Ελευσίνας προς Κόρινθο και γινόταν υποχρεωτικά αναστροφή προς Αθήνα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Τροχαία προχώρησε στην άρση των εκτροπών που γινόταν στα διόδια Ελευσίνας, Καλαμακίου και στους Αγίους Θεοδώρους.

Sports in

Έτοιμος για όλα ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παρίσι

Ο προκριματικός της ενόργανης ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου και ο «άρχοντας των κρίκων» έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον πρώτο από τους τρεις ομίλους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024