Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κινηματογραφική καταδίωξη υπόπτων στη Θεσσαλονίκη - Πέταξαν πιστόλι από το παράθυρο του αυτοκινήτου

Κινηματογραφική καταδίωξη υπόπτων στη Θεσσαλονίκη – Πέταξαν πιστόλι από το παράθυρο του αυτοκινήτου

Ένας 37χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος Αλβανός επέβαιναν σε αυτοκίνητο και δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα αστυνομικών για έλεγχο, στη Θεσσαλονίκη

Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη δύο ανδρών σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου τα ξημερώματα στην περιοχή του Κορδελιού, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες, ένας 37χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος Αλβανός επέβαιναν σε αυτοκίνητο και δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα αστυνομικών για έλεγχο.

Ο 37χρονος ημεδαπός κινήθηκε απειλητικά εναντίον των αστυνομικών εξυβρίζοντάς τους

Οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ κατά την καταδίωξη πέταξαν ένα πιστόλι που έφερε γεμιστήρα που περιείχε 4 φυσίγγια.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο 37χρονος ημεδαπός κινήθηκε απειλητικά εναντίον των αστυνομικών εξυβρίζοντάς τους ενώ αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Τέλος, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος Αλβανός εισήλθε παράνομα στη χώρα και δεν κατείχε νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (08-06-2024) αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 37χρονο ημεδαπό και 33χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δεν σταμάτησαν σε ηχητικά και φωτεινά σήματα των αστυνομικών.

Οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ κατά την καταδίωξη απέρριψαν ένα πιστόλι που έφερε γεμιστήρα που περιείχε 4 φυσίγγια.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο 37χρονος κινήθηκε απειλητικά εναντίον των αστυνομικών εξυβρίζοντάς τους ενώ αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του.

Τέλος, από την έρευνα προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, εισήλθε παράνομα στη χώρα και δεν κατείχε νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του».

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024