Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Η Γη της ελιάς»: Θυελλώδεις εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια

«Η Γη της ελιάς»: Θυελλώδεις εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια

Ο Κωνσταντίνος προσλαμβάνει γραμματέα στο γραφείο και η παρουσία της δημιουργεί αναταραχές στον γάμο του με την Ισμήνη.

Η Αθηνά και η Αμαλία «ανοίγουν πόλεμο» μεταξύ τους. Η Αρετή βάζει στόχο να ξεκινήσει καριέρα στον χώρο του θεάματος.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 10 έως Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 21:00:

Επεισόδιο 179 (Δευτέρα 10 Ιουνίου)

Η αντισυμβατική συγκατοίκηση του Λυκούργου με τον Παρασκευά ξεκινά με κάποια προβλήματα αλλά και με κωμικές στιγμές. Παράλληλα, η Ειρήνη ψάχνει τον Παρασκευά και είναι πολύ ταραγμένη που την παράτησε εν μία νυκτί.

Μία κατάθεση ρίχνει φως στην υπόθεση της δολοφονίας στο βουνό και ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο Τμήμα. Η Αριάδνη βυθίζεται όλο και περισσότερο στη στεναχώρια της, αφού της είναι αδύνατο να δεχθεί ότι δεν μπορεί να είναι μαζί με τον Χρήστο.

Ο Λυκούργος μπαίνει στο ιατρείο τη στιγμή που η Αφροδίτη παίρνει αίμα από την Ισμήνη και ανησυχεί για την υγεία της κόρης του. Ο Κωνσταντίνος ψάχνει γραμματέα και καλεί στο γραφείο του μια υποψήφια κοπέλα ονόματι, Σοφία (Σκεύη Παπαμιλτιάδους). Η Αμαλία ζητάει συνάντηση από την Αθηνά και οι δύο γυναίκες φροντίζουν να πάρουν τα μέτρα τους πριν ανοίξουν τα χαρτιά τους. Η Κούλα εξαπολύει έντονη επίθεση στη Χρυσούλα και αρνείται να την εξυπηρετήσει στο μαγαζί. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα καταθέτει μήνυση και η Κούλα οδηγείται στο Τμήμα όπου συναντάει τον καρμικό της έρωτα.

Επεισόδιο 180 (Τρίτη 11 Ιουνίου)

Ο Στάθης ανακοινώνει στον Λυκούργο τα ευχάριστα νέα για τον επερχόμενο γάμο του με την Ιουλία. Η Αμαλία μαγνητοφωνεί την κουβέντα της με την Αθηνά. Η Κούλα είναι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκε τον «Βασίλη» της στο πρόσωπο του Γιώργη Κουράκου και δέχεται ευχαρίστως να μπει στο κρατητήριο για να βρίσκεται κοντά του.

Ο Παρασκευάς εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και του έχει γίνει στενός κορσές ώστε να μη μένει στιγμή μόνος του, γεγονός που καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο. Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό.

Ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες πληροφορίες στον Κουράκο για το φορτηγό του στο δάσος, αλλά ο αστυνόμος δεν πείθεται. Η Αρετή φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από μία οντισιόν σαν ηθοποιός. Ο Δημοσθένης στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά, αλλά δεν περιμένει με τίποτα την απάντηση που θα λάβει. Η Αμαλία βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει μονταρισμένη τη συνομιλία της με την Αθηνά και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Επεισόδιο 181 (Τετάρτη 12 Ιουνίου)

Μία πολύ συμφέρουσα συμφωνία κλείνουν ο Τζον και ο Στάθης με την Κίνα και ξεκινούν τη συνεργασία τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Αμαλία συνεχίζει να «δηλητηριάζει» το μυαλό του Ισίδωρου και τον στρέφει όλο και περισσότερο ενάντια στην Αθηνά.

Η Κούλα συνεχίζει τις προσπάθειες και κάνει ένα δώρο στον Κουράκο. H Αρετή πηγαίνει σε οντισιόν για σίριαλ και, προς έκπληξη του σκηνοθέτη, δίνει μια συνταρακτική ερμηνεία. Η Κούλα κάνει στροφή 180 μοιρών και καλεί τη Χρυσούλα στο σπίτι για να της κάνει το τραπέζι.

Η Χάιδω επιστρέφει το κλειδί του τζιπ στον Δημοσθένη λεγοντάς του ότι ο Παρασκευάς δεν το θέλει, γεγονός που κάνει τον Δημοσθένη να σκεφτεί διπλά τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής. Αργότερα, ο Βαγιάκος τον ενημερώνει ότι στο Τμήμα συζητιέται το όνομά του για ανάμιξη στον φόνο που έγινε στο βουνό. Η Αθηνά βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει την πραγματική ηχογράφηση και ξεσκεπάζει την Αμαλία.

Επεισόδιο 182 (Πέμπτη 13 Ιουνίου)

Η Αρετή διαπρέπει και στη δεύτερη οντισιόν και αρχίζει να πιστεύει πως θα πάρει τελικά τον ρόλο. Ο Αποστόλης δίνει τις καραμπίνες στον Λυκούργο για να τις κρύψει και λέει στην Άννα ότι τις πούλησε. Η Μαργαρίτα χαίρεται με τη νέα γνωριμία της Θεοδώρας και την προτρέπει να βγει μαζί του.

Η Κούλα συνεχίζει να πολιορκεί τον Κουράκο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ισμήνη εντοπίζει το ενδιαφέρον της Σοφίας για τον Κωνσταντίνο, αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Ο Ισίδωρος ζητάει από την Αμαλία να χωρίσουν και τη διώχνει από το σπίτι. Εκείνη θεωρεί ότι είναι κάτι πρόσκαιρο, αλλά ο Ισίδωρος κάνει την έκπληξη και την απολύει και από τη δουλειά. Η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση κι απειλεί ανοιχτά την Αθηνά.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024