Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωεκλογές: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ευρωεκλογές: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Η πλειονότητα των πολιτικών αρχηγών θα ψηφίσει στην Αθήνα, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που επέλεξαν τον τόπο καταγωγής τους

Λίγες ώρες απομένουν για τη στιγμή που ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών, με τους πολιτικούς αρχηγούς να περνούν στιγμές χαλάρωσης με δημοσιογράφους και τις οικογένειές τους.

Η πλειονότητα των πολιτικών αρχηγών θα ασκήσει το πολιτικό δικαίωμα τους στην Αθήνα, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που θα ψηφίσουν στον τόπο καταγωγής τους.

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 91ο εκλογικό τμήμα στις 10:20, στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, επί της οδού Ταϋγέτου 60.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα, επί της οδού Λεβίδου 42.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές στις 10:00 στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης, στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Φασιδέρη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα ψηφίσει στις 10:00 στο εκλογικό τμήμα 164 που βρίσκεται στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, επί της οδού Κανάρη 40, στην Κρήτη.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας που βρίσκεται στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας.

Ο Αλέξης Χαρίτσης θα ασκήσει στις 10:30 το εκλογικό του δικαίωμα στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο 3ο δημοτικό σχολείο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες Ανδρέας Λοβέρδος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 133ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στην Κυψέλη.

Στην Αθήνα Τσίπρας και Παπανδρέου

Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09:30 στο σχολικό συγκρότημα στην Αθήνα, στο σχολικό συγκρότημα του 27ου και 30ου δημοτικών σχολείων.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:30, στο εκλογικό Τμήμα 327, στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024