Το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε του Παναθηναϊκού με 92-86 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και θέλει πλέον μία νίκη στα επόμενα παιχνίδια για να πάρει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά του.

Ο Νίκολα Μίλουτινοφ, μίλησε μετά από τη λήξη του αγώνα και αναφέρθηκε στον δεύτερο τελικό και την συνέχεια της σειράς, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φίλους των ερυθρόλευκων για την παρουσία και τη στήριξή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ:

Για το ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με μια νίκη: «Ναι με μία νίκη μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η σειρά είναι στο 2-0. Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε, για να είμαστε έτοιμοι».

Για την ένταση στους τελικούς: «Είναι οι τελικοί. Αν κοιτάξετε σε όλη την Ευρώπη, θα δείτε ότι είναι πολύ δύσκολα ματς, με ένταση και συναισθήματα. Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να πάμε στο επόμενο ματς για να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού: «Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω, για την τόσο μεγάλη τους στήριξη. Είμαι ευγνώμων και θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».