Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα ο Πεναρόγια»

«Προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα ο Πεναρόγια»

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει σε πρώτο πλάνο τον πρώην προπονητή της Μπασκόνια, Χοάν Πεναρόγια.

Η Μπαρτσελόνα μετά από μία εντελώς αποτυχημένη σεζόν ανακοίνωσε την απομάκρυνση από την θέση του προπονητή, του Ρότζερ Γκριμάου και η παρέλαση ονομάτων για τον πάγκο της συνεχίζεται.

Μετά τους Πασκουάλ και Λάκοβιτς και Ιτούδη, στην εξίσωση ήρθε να προστεθεί και ο Χοάν Πεναρόγια, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζεται και το φαβορί προκειμένου να καθίσει στον πάγκο των «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με το «encestandο» μάλιστα, οι τρεις προαναφερθέντες δεν αποτελούν προτεραιότητα των μπλαουγκράνα, με τον πρώην κόουτς της Μπασκόνια να είναι ο νούμερο 1 στόχος.

Πρώτος στόχος για τους Μπλαουγκράνα ο Πεναρόγια.

O Χαβιέρ Μαέστρο ανέφερε στο ρεπορτάζ του πως o 55χρονος προπονητής είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη θέση του Ρότζερ Γκριμάου, ο οποίος απέτυχε να οδηγήσει την ομάδα της Καταλονίας στις επιτυχίες και απομακρύνθηκε από τη θέση του. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο Πενιαρόγια έχει περάσει από Ανδόρα, Μανρέσα, Μπούργος, Βαλένθια και Μπασκόνια. Η τελευταία του δουλειά ήταν στους Βάσκους, απ’ όπου και απολύθηκε στις αρχές της προηγούμενης σεζόν.

Ο Ισπανός προπονητής έχει κατακτήσει με την Μπούργος back to back το Basketball Champions League τις σεζόν 2020 και 2021, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και την ΑΕΚ στην Αθήνα παίρνοντάς της το τρόπαιο. Ένας έμπειρος προπονητής, που μπορεί να δώσει στην Μπαρτσελόνα την ηρεμία που χρειάζεται και να την οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες, εντός και εκτός συνόρων.

Sports in

Η πρώτη προπόνηση του Μπρινιόλι με τη φανέλα της ΑΕΚ (vid)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, με την Ένωση να ανεβάζει video από το πρόγραμμά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024