Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν πωλείται ο Κωνσταντέλιας»

«Δεν πωλείται ο Κωνσταντέλιας»

Μετά από κοινή απόφαση του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο νεαρός άσος δεν πωλείται και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας! Αυτή είναι η απόφαση που πήρε ο νεαρός άσος από κοινού με τον Ιβάν Σαββίδη και έτσι δεν πρόκειται να πάει πουθενά αυτό το καλοκαίρι παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ της Σάλτσμπουργκ το τελευταίο διάστημα.

Στην κουβέντα που είχαν οι δυο τους, ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου φέρεται να του ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι δεν έχει κλείσει ακόμη ο κύκλος του στην Τούμπα και πως είναι πολύ σημαντική η παρουσία του για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η είσοδος της ομάδας στο League Stage του Champions League.

Από πλευράς του ο Κωνσταντέλιας δεν έδειξε να… καίγεται αυτή την στιγμή να φύγει από τον ΠΑΟΚ και δήλωσε ευτυχισμένος στην ομάδα.

Έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει και φέτος ο 21χρονος μεσοεπιθετικός και να απορριφθεί η σούπερ προσφορά της Σάλτσμπουργκ. Θυμίζουμε πως οι Αυστριακοί είχαν προσφέρει στον ΠΑΟΚ 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κωνσταντέλια και 18% ποσοστό μεταπώλησης, ενώ έδιναν και ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον διεθνή άσο.

Μάλιστα αν οι «ασπρόμαυροι» έκαναν αποδεκτή την πρόταση, θα επρόκειτο για τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της Σάλτσμπουργκ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, με 14 γκολ και 9 ασίστ στο ενεργητικό του. Συνολικά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έχει 99 συμμετοχές, με απολογισμό 17 γκολ και 15 ασίστ.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024