Ο Τιάγκο Σίλβα, πρώην αμυντικός της Τσέλσι, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μίλαν, έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από χιλιάδες οπαδούς της Φλουμινένσε που συγκεντρώθηκαν στο στάδιο «Mαρακανά» στο Ρίο ντε Τζανέιρο για την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην πρώτη του ομάδα.

«Δεν έχετε ιδέα πόσο ιδιαίτερο είναι για μένα να επιστρέφω σπίτι», είπε ο 39χρονος στο μικρόφωνο του γηπέδου, έχοντας αγωνιστεί στην ομάδα της Βραζιλίας από το 2006 έως το 2008.

Ο σύλλογος διαβεβαιώνει ότι 55.000 οπαδοί πήγαν στο «Μαρακανά», ρεκόρ για την παρουσίαση ενός ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία.

Ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Φλουμινένσε, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά πριν από τις 10 Ιουλίου, ημερομηνία έναρξης της μεταγραφικής περιόδου της Βραζιλίας για διεθνείς μεταγραφές.

Δείτε την ανάρτηση

«O Monstro» (το τέρας), όπως είναι το παρατσούκλι στη Βραζιλία, θα βρει αρκετούς πρώην διεθνείς, όπως ο Μαρσέλο, ο Φελίπε Μέλο. Πριν από την καριέρα του στην Ευρώπη, ο Τιάγκο Σίλβα ήταν φιναλίστ στο Copa Libertadores το 2008. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Μίλαν (2009-2012), στην Παρί Σεν Ζερμέν (2012-2020) και στη συνέχεια στην Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε το Champions League το 2021.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας (113 συμμετοχές, 7 γκολ) έφυγε από τον λονδρέζικο σύλλογο τον περασμένο μήνα, έχοντας φτάσει στην έκτη θέση στην Premier League.