Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τραυματίστηκε ο Τσούμπερ στο φιλικό της Ελβετίας

Τραυματίστηκε ο Τσούμπερ στο φιλικό της Ελβετίας

Άτυχος στάθηκε ο Στίβεν Τσούμπερ στο φιλικό της Ελβετίας με την Αυστρία όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για μυϊκό τραυματισμό.

Λίγες μέρες μετά το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Εσθονία και την επιλογή του στην τελική αποστολή για το Euro 2024, ο Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

Ο άσος της ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός και στο φιλικό της Ελβετίας με την Αυστρία, αλλά αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν την ανάπαυλα.

Συγκεκριμένα, στο 42′ ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Έμπισερ και η πρώτη εκτίμηση δεν είναι αισιόδοξη καθώς κάνει λόγο για μυϊκό τραυματισμό. Αν επιβεβαιωθεί, θα πρέπει να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και αν αυτό θα του στερήσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση, με τον Μουράτ Γιακίν να καλεί άλλον παίκτη στη θέση του. Όπως είναι λογικό, ανησυχία υπάρχει και στην ΑΕΚ για την κατάσταση του Τσούμπερ. Τις επόμενες ώρες ο διεθνής άσος αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους ανθρώπους της Ένωσης να περιμένουν τα αποτελέσματα ελπίζοντας πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

Τα στατιστικά του

Ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 42 συμμετοχές, με 8 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του. Συνολικά με τη φανέλα της Ένωσης έχει 114 συμμετοχές, με 24 γκολ και 13 ασίστ. Στην καριέρα του έχει παίξει σε 489 ματς, σε επίπεδο συλλόγων, έχοντας 88 γκολ και 53 ασίστ. Με την Εθνική Ελβετίας έχει 53 ματς, με 11 γκολ.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024