Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανίδη: «Θέλω να πετύχω ένα φετινό ρεκόρ» (vid)

Στεφανίδη: «Θέλω να πετύχω ένα φετινό ρεκόρ» (vid)

Για τον στόχο της σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μίλησε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την πρόκρισή στον τελικό του επί κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για έκτη φορά στην καριέρα της, αφού ξεπέρασε τα 4,50 μ.-ύψος από το οποίο ξεκίνησε- στον προκριματικό του επί κοντώ και είναι παρούσα στον αγώνα της Δευτέρας. Χρειάστηκε και τη δεύτερη προσπάθειά της για να περάσει το ύψος.

«Χρειάστηκε το μεγαλύτερο κοντάρι που έχω χρησιμοποιήσει όλη τη χρονιά για να περάσω το 4,50. Είναι ένα θετικό αυτό που ένιωθα μαλακά τα κοντάρια. θεωρώ ωστόσο πως έπαιξε ρόλο και η ζέστη», είπε αρχικά η πρωταθλήτρια που θα είναι παρούσα για 10η διαδοχική φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανοιχτού και κλειστού».

Η Στεφανίδη εξέφρασε την επιθυμία της να πετύχει ένα φετινό ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

«Αισθάνθηκα πολύ καλά. Είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν. Προφανώς και κοιτάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εδώ θέλουμε να συνεχίσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και να πετύχω ένα φετινό ρεκόρ. Στην Οστράβα πριν δέκα ημέρες ήμουν πολύ κοντά στο 4,74μ. ένα ύψος που έχω δει αρκετές φορές φέτος. Θεωρώ ότι η Αγγλίδα είναι το μεγάλο φαβορί, έχει πολύ ωραία άλματα. Ωστόσο έχει πηδήσει πολύ καλά και η Μόζερ, θα την ευνοήσει και η βαλβίδα, που είναι βαθιά».

Δείτε το βίντεο:

Η Ελένη Πόλακ, η οποία ξεπέρασε το 4,40 μ., ωστόσο στη συνέχεια δεν μπορούσε να υπερβεί τα 4,50 μ., ύψος που θα της έδινε εισιτήριο για τον τελικό. Στην τρίτη της συμμετοχή στη διοργάνωση κατέλαβε συνολικά την 16η θέση. «Πρώτη φορά που με πονάει τόσο αγώνας. Αισθανόμουν βαριά στη διάρκεια του αγώνα. Δε ξέρω αν έφταιξε η ζέστη ή ότι έκανα αρκετά άλματα», τόνισε.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση, αφού ξεπέρασε τα 4,40 μ. και κατέλαβε την 20η θέση. Η νεαρή πέρασε με την πρώτη τα 4,10 μ. και 4,25 μ., πέρασε με την τρίτη τα 4,40 μ. και έπειτα δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,50 μέτρα. «Έκανα πολλά λάθη στον αγώνα. Δε ξέρω γιατί το έκανα αυτό. Τον χάρηκα τον αγώνα. Στεναχωρήθηκα όμως που δεν ήρθε και το 4,50 μέτρα», είπε σε δηλώσεις της.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024