Με μια δημόσια «συγγνώμη» εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον καθώς με ένα γράμμα της απολογήθηκε από την Ιρλανδική φρουρά για την απουσία της από την σημερινή γενική πρόβα του Trooping The Colour που θα γίνει την επόμενη της επόμενη εβδομάδα.

Η επιστολή της Κέιτ Μίντλετον

«Ήθελα να γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το Σύνταγμα ενόψει του Colonel’s Review και του Trooping the Colour. Εκτιμώ όλους όσους στρατιώτες φέτος εξασκήθηκαν για μήνες και αφιέρωσαν πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες.

«Το να είμαι Συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω τον χαιρετισμό στο φετινό Colonel’s Review. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τη συγγνώμη μου σε όλο το Σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους άλλη φορά πολύ σύντομα».

Η απάντηση της Ιρλανδικής Φρουράς

Οι Ιρλανδοί Φρουροί απάντησαν στην επιστολή της πριγκίπισσας Κέιτ στο Twitter, γράφοντας: «Οι Ιρλανδοί Φρουροί συγκινήθηκαν βαθιά όταν έλαβαν μια επιστολή από την Συνταγματάρχη μας, την Αυτής Βασιλική Υψηλότητα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σήμερα το πρωί.

«Συνεχίζουμε να ευχόμαστε στην Αυτής Βασιλική Υψηλότητα καλή ανάρρωση και της στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας».