Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι έφερε πιο κοντά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας Χάρι έφερε πιο κοντά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον βασιλιά Κάρολο

Πώς η απομάκρυνση του πρίγκιπα Χάρι από τη βασιλική οικογένεια έφερε πιο κοντά τον βασιλιά Κάρολο με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μετά την αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρι από τα βασιλικά του καθήκοντα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο βασιλιάς Κάρολος φέρονται να έχουν έρθει πιο κοντά και να συνεργάζονται στενότερα.

Ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος λέγεται ότι βλέπει τον πρωτότοκο γιο του ως «χρήσιμο σύμμαχο» στη διαχείριση των καθημερινών ζητημάτων που επηρεάζουν τη βασιλική οικογένεια από την άνοδό του στον θρόνο.

Αυτό περιλαμβάνει και την κριτική του πρίγκιπα Χάρι για τους δυο τους σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις και τα απομνημονεύματά του «Spare».

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έπαιξε επίσης ζωτικό ρόλο στο να υπερασπιστεί τον βασιλιά καθώς συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο.

Τα προηγούμενα χρόνια είχε υποστηριχθεί πως η τεράστια προσοχή των μέσων ενημέρωσης που δόθηκε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον είχε προκαλέσει περιστασιακές κρίσεις απογοήτευσης στον Κάρολο.

Αυτό όμως απέχει πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα σύμφωνα με τους μυημένους.

«Αν υπήρχε ποτέ μια αίσθηση αντιπαλότητας μεταξύ των δύο, αυτό είναι ένα κεφάλαιο του παρελθόντος. Ο βασιλιάς βλέπει τον γιο του ως χρήσιμο σύμμαχο σε οικογενειακά ζητήματα και όλο και περισσότερο στην απαλλαγή του από καθήκοντα έθνους και κράτους», σημείωσε πηγή στους Times.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, σύμφωνα με πηγή, θέλει να υποστηρίξει τον πατέρα του ειδικά εν μέσω των όσων περνάει ο βασιλιάς Κάρολος με τη θεραπεία του.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα της συνεργασίας τους παρατηρήθηκε στους εορτασμούς της D-Day στη Νορμανδία αυτή την εβδομάδα, όπου ένας αποφασισμένος βασιλιάς Κάρολος εκφώνησε μια ομιλία λίγες ώρες μετά τη λήψη του τελευταίου γύρου θεραπείας για τον καρκίνο.

Επαίνεσε τους βετεράνους και τα στρατεύματα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως τη γενιά που δεν πτοήθηκε και συνάντησε βετεράνους, προτού ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρέμβει για τον πατέρα του όταν συμμετείχε στη διεθνή τελετή στην παραλία Omaha με τους παγκόσμιους ηγέτες.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έδωσε το παρών στην τελετή, με τον ιστορικό και εμπειρογνώμονα Dr Tessa Dunlop να σημειώνει πως πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν λυπημένος που είδε τον αδερφό του στις εκδηλώσεις χωρίς αυτόν.

«Για τον δούκα του Σάσεξ, κοιτάζοντας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα υπάρχει κάποια θλίψη. Ο πόλεμος μαίνεται στην ανατολική Ευρώπη αυτή τη στιγμή και ο δούκας γνωρίζει ότι η παρουσία του δεν αποτυπώνει μόνο πρωτοσέλιδα και προωθεί το brand των Σάσεξ, αλλά βοηθά στη σύνδεση πολεμικών ιστοριών από το παρελθόν με αυτές του σήμερα. Ομοίως είναι μια απώλεια για τη βασιλική οικογένεια».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024