Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 40χρονου - Συνελήφθη η 26χρονος συγκάτοικό του

Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 40χρονου – Συνελήφθη η 26χρονος συγκάτοικό του

Τον άτυχο άνδρα από το Πακιστάν εντόπισε νεκρό ο εργοδότης του που αναζητούσε - Προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα ο 26χρονος ομοεθνής του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου από το Πακιστάν που είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος από μαχαίρι στο σπίτι του στον Διόνυσο Αττικής την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία δράστης είναι ο 26χρονος συγκάτοικος και ομοεθνής του θύματος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.

Τον άτυχο άνδρα είχε βρει νεκρό στο κρεβάτι του ο εργοδότης του που αναζήτησε το απόγευμα της Τετάρτης επειδή δεν είχε πάει στη δουλειά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τους γείτονες το θύμα εθεάθη για τελευταία φορά την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Όπως δήλωσε γείτονας του θύματος, έμενε στην περιοχή περίπου 15 χρόνια.

«Ήταν ήσυχος άνθρωπος. Απ’ όσο ξέρω είχε οικογένεια στο Πακιστάν με τρία παιδιά και τους επισκεπτόταν μια φορά τον χρόνο. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».

Το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε τον 26χρονο ομοεθνή του και τελικά τον δολοφόνησε για άγνωστο λόγο μέχρι τώρα.

Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει τα εξής:

«Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία αλλοδαπού που εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της 5-6-2024 εντός της οικίας του στη Ροδόπολη Διονύσου.

Για την υπόθεση εντοπίστηκε βραδινές ώρες της 8-6-2024 στο σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ο 26χρονος αλλοδαπός, σύνοικος και συγγενής του θύματος, δυνάμει εντάλματος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, από ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας, αποτρέποντας τη διαφυγή του στο εξωτερικό.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος επήλθε συνεπεία εξωτερικού τραύματος στο θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024