Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
H AEK ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα (pic)

H AEK ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα (pic)

Ο Ντράγκαν Σάκοτα επέστρεψε στην ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν ότι ο εμβληματικός τεχνικός θα αναλάβει θέση προπονητή για την σεζόν 2024/25

Η μεγάλη επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα πήρε πλέον και επίσημη μορφή.

Ο 71χρονος εμβληματικός προπονητής θα αναλάβει για 4η φορά το τιμόνι της ΑΕΚ, με την Ένωση να ανακοινώνει την πρόσληψή του,

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων», ο έμπειρος τεχνικός θα κλείσει την προπονητική του καριέρα στην ΑΕΚ Betsson και το καλοκαίρι του 2025 θα αναλάβει θέση Sports Director, έχοντας την ευθύνη του Στρατηγικού Σχεδιασμού της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο προπονητής των 3+1 τίτλων (1 Πρωτάθλημα Ελλάδος, 1 BCL, 1 Kύπελλο Ελλάδος ως Κόουτς + 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο ως Sports Director) επιστρέφει στο «Σπίτι» του.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, αναλαμβάνει ξανά τη «Βασίλισσα», αφού συνήψε συμφωνία με την ΑΕΚ BETSSON BC υπογράφοντας συμβόλαιο αενάου διαρκείας, για να κλείσει την ένδοξη καριέρα του στην Ομάδα της «κιτρινόμαυρης» καρδιάς του.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός μετά τις περιόδους 2001-2003, 2014-2015 & 2017-2018, θα καθίσει στον πάγκο της Ομάδας μας για 4η φορά, με στόχο να επαναφέρει την κανονικότητα.

Ο «Σάλε» από τη μεθεπόμενη περίοδο αναλαμβάνει Sports Director και την ευθύνη του Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC.

Στο πρόσφατο παρελθόν είχε διατελέσει General Manager και Sports Director της «Βασίλισσας», καθώς και Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕK BC ΑCADEMY.

Το επόμενο διάστημα θα αποκαλυφθούν οι επόμενες κινήσεις προς την κατεύθυνση των δομικών αλλαγών στην ΚΑΕ, αλλά κυρίως οι ρεαλιστικοί στόχοι της νέας εποχής.

Κόουτς, καλώς όρισες πίσω!»

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024