Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ελίασον: «Φανταστική στιγμή της καριέρας μου, ελπίζω να κληθώ ξανά στην εθνική»

Ελίασον: «Φανταστική στιγμή της καριέρας μου, ελπίζω να κληθώ ξανά στην εθνική»

Ο Νίκλας Ελίασον αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την εθνική Σουηδίας, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για τις πρώτες του συμμετοχές με το εθνόσημο

Ο Νίκλας Ελίασον, που κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Σουηδίας, και κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές με το εθνόσημο στα δύο φιλικά της ομάδας του κόντρα σε Δανία και Σερβία.

Μιλώντας στο FotbollDirekt, ο 28χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ δήλωσε περήφανος για αυτή την στιγμή της καριέρας του, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να κληθεί ξανά από τον Γιον Νταλ Τόμασον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το πώς αισθάνεται: «Όπως είπα, θέλαμε να κερδίσουμε, όχι να μείνουμε με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά πιστεύω πολύ σε αυτή την εθνική ομάδα υπό της οδηγίες του Γιον, πιστεύω σθεναρά στις ιδέες του και τον τρόπο που θέλει να παίζουμε. Πήρα πολλά αυτές τις μέρες και ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Για το αν θα μπορούσε η κλήση του στην εθνική να γίνει νωρίτερα: «Φυσικά θα ευχόμουν να κάνω νωρίτερα ντεμπούτο, αλλά είχα πάντα την επιθυμία και είναι απολύτως φανταστικό τώρα. Πάλευα όλο αυτόν τον καιρό για να φτάσω εδώ. Αυτή η στιγμή της καριέρας μου είναι φανταστική, είμαι πολύ περήφανος. Η καριέρα μου είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά τώρα είναι απίστευτα χαρούμενος και περήφανος».

Για το ότι έγινε αλλαγή ενώ η Σουηδία ήταν μπροστά με 0-1 στο ματς με τη Δανία: «Πρέπει να ρωτήσεις τους προπονητές. Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι θετικός και να στηρίζω την ομάδα με κάθε τρόπο. Δεν ξέρω γιατί απέναντι στη Σερβία δεν ήμουν βασικός. Αλλά σέβομαι την απόφαση. Ήταν σημαντικό για μένα να κάνω δύο συμμετοχές στη σειρά, αν και ήλπιζα ότι θα κερδίζαμε».

Για τα επόμενα παιχνίδια της Σουηδίας τον Σεπτέμβριο κι αν περιμένει κλήση: «Θα πρέπει να ρωτήσεις τον Γιον Νταλ Τόμασον και τους προπονητές, αλλά ήταν φανταστικά και βέβαια ελπίζω να παίξω ξανά στο μέλλον. Αλλά είναι δουλειά των προπονητών να επιλέξουν την ομάδα».

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024