Από το περασμένο καλοκαίρι, η Μπάγερν Μονάχου έχει στο στόχαστρό της τον Πορτογάλο μέσο της Φούλαμ Ζοάο Παλίνια. Ο 28χρονος, θα είναι μέρος του ολικού… λίφτινγκ που θέλουν να κάνουν οι Γερμανοί, ενόψει της νέας σεζόν.

Φέτος, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, αποκάλυψε την συμφωνία των Βαυαρών με τον παίκτη και τις συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο.

«Η Μπάγερν ήρθε σε συμφωνία με τον Ζοάο Παλίνια. Έτοιμο το συμβόλαιο, συμφωνημένος ο μισθός και έχει το πράσινο φως από τον παίκτη που θέλει πραγματικά να το ολοκληρωθεί το deal. Οι συνομιλίες με την Φούλαμ είναι για 45 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει το γερμανικό Sky Sports», αναφέρει ο Ρομάνο.

Η Φούλαμ απέκτησε τον 28χρονο άσο πριν δύο χρόνια για 22 εκατομμύρια ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και φέτος είχε 39 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ. Μάλιστα ο Παλίνια μετρά ήδη 27 συμμετοχές και 2 γκολ με την Πορτογαλία, στην οποία αναμένεται να έχει βασικό ρόλο στο προσεχές Euro, στα γήπεδα της Γερμανίας.