Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το «χτίσιμο» ξεκίνησε νωρίς για τον Ατρόμητο - Οι κινήσεις που κάνουν την διαφορά για τους Περιστεριώτες

Το «χτίσιμο» ξεκίνησε νωρίς για τον Ατρόμητο – Οι κινήσεις που κάνουν την διαφορά για τους Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου έχει κάνει σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν, με τους Κοσέλεφ Καρλίτος και προσεχώς Φαν Βέερτ.

Ο Ατρόμητος είναι από τις πιο δραστήριες ομάδες στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, πριν αυτό ξεκινήσει επίσημα. Οι Περιστεριώτες αφού αποφάσισαν από νωρίς να «δώσουν τα κλειδιά» της ομάδας στον Πάμπλο Γκαρσία, φρόντισαν με το… καλημέρα του Ιουνίου να του δώσουν τα «εργαλεία» ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ενόψει της νέας σεζόν.

Αφού έδωσαν τα χέρια με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Καρλίτος, οι Περιστεριώτες προχώρησαν στην απόκτηση του Αλεξέι Κοσέλεφ για τον «άσσο» και είναι πολύ κοντά στη συμφωνία και με τον πρώην φορ του Βόλου και της ΑΕΚ, Τομ Φαν Βέερτ.

Πριν από λίγο, ο Ατρόμητος επισημοποίησε την αποχώρηση του Παναγιώτη Τσιντώτα, δείχνοντας την πρόθεσή του να εμπιστευθεί την υπεράσπιση της εστίας του τη νέα σεζόν στον Κοσέλεφ.

Την περασμένη περίοδο, ο Μολδαβός κίπερ ήταν από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας που έκανε η Λαμία, με την οποία μπήκε στα play offs της Superleague. Αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, δεχόμενος 70 γκολ και κρατώντας 4 φορές ανέπαφη την εστία του, σε 2.970 αγωνιστικά λεπτά.

Καρλίτος και Φαν Βέερτ θα… κουβαλήσουν την επίθεση

Κίνηση που προκάλεσε… ντόρο είναι η συμφωνία του Ατρομήτου με τον Καρλίτος. O 33χρονος Ισπανός επιθετικός, υπήρξε συμπαίκτης με τον Κοσέλεφ στην Λαμία την περασμένη σεζόν, με την οποία σε 22 παιχνίδια σκόραρε 10 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, σε 1.660 αγωνιστικά λεπτά. Βέβαια, δεν ολοκλήρωσε την σεζόν στη χώρα μας, αφού τον περασμένο Μάρτιο μετακινήθηκε στο Καζακστάν, για την Αστάνα, πραγματοποιώντας μόλις 3 συμμετοχές.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2022 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πραγματοποίησε 709 συμμετοχές με 18 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα σε εκείνο το διάστημα, «μοίραστηκε» την θέση του κεντρικού επιθετικού με τον Φεντερίκο Μακέντα, του οποίου τα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν παρόμοια με αυτά του -προσεχώς- συμπαίκτη του Φαν Βέερτ.

Με την προσθήκη του Φαν Βέερτ, ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει στην «φαρέτρα» του έναν διαφορετικό φορ από τον Καρλίτος. Ο Ολλανδός στράικερ προτιμά να αγωνίζεται εντός περιοχής και έχει την ευχέρεια να σκοράρει με πολλαπλούς τρόπους. Στην Ελλάδα μας συστήθηκε στον Βόλο, απο τον οποίο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021. Εκεί, παρέμεινε για έναν χρόνο πριν την μετακίνησή του στην ΑΕΚ και μάλιστα με αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2021-22, με 17 γκολ.

Την διετία 2022-24 που ήταν μέλος της ΑΕΚ, κατέκτησε το νταμπλ της σεζόν 2022-23, όντας μία έξτρα επιλογή πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία. Με την φανέλα της Ένωσης πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις, σκοράροντας 7 γκολ.

Ο Ατρόμητος ήδη πριν καλά καλά ξεκινήσει επίσημα το μεταγραφικό παζάρι, έχει προχωρήσει σε κινήσεις που αναμένονται να τον κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό την νέα σεζόν και ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει παίκτες με διαφορετικά στοιχεία για να μπορεί κάθε αγωνιστική να παρουσιάζει το σύνολο που θα μπορεί να πάρει τα μέγιστα από ένα παιχνίδι.

Sports in

Η UEFA έδωσε το «οκ» σε Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ

«Πράσινο φως» της UEFA σε Χιρόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νις για συμμετοχή σε Champions και Europa League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024