Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αλκαράθ: «Έβλεπα Ρολάντ Γκαρός στην τηλεόραση και τώρα κρατώ το τρόπαιο»

Αλκαράθ: «Έβλεπα Ρολάντ Γκαρός στην τηλεόραση και τώρα κρατώ το τρόπαιο»

O Κάρλος Αλκαράθ μετά την νίκη τους επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (3-2) μίλησε για τη επιτυχία του στο Ρολάντ Γκαρός.

O Κάρλος Αλκαράθ επέστρεψε από το 2-1 κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και εν τέλει νίκησε με 3-2 σετ, κατακτώντας το πρώτο Roland Garros της καριέρας του. Ο Ισπανός τενίστας στην τρίτη του παρουσία σε τελικό τέτοιου επιπέδου κατάφερε να πανηγυρίσει τον 3ο του τίτλο, μετά το US Open του 2022 και το Wimbledon του 2023, εμπλουτίζοντας έτσι τη συλλογή του και ελπίζοντας να τη δει να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Στις δηλώσεις μετά τη απονομή του τροπαίου, συνεχάρη τον αντίπαλό του και στην συνέχεια συγκλόνισε άπαντες λέγοντας πως όταν ήταν μικρός έβλεπε την διοργάνωση από την τηλεόραση και πλέον έχει καταφέρει να κρατά το τρόπαιο στα χέρια του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γεια σε όλους. Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τον Σάσα για το σπουδαίο τουρνουά που έκανε. Είναι απίστευτο το επίπεδο που παίζεις και η δουλειά που ρίχνεις καθημερινά. Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσεις Grand Slams και αυτό το τουρνουά πολύ, πολύ σύντομα οπότε συνέχισε και συγχαρητήρια. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα μου, ξέρω πως όλοι δίνουν την καρδιά τους για να με βοηθήσουν να βελτιωθώ. Την αποκαλώ ομάδα αλλά είναι οικογένεια.

Μου άρεσε πολύ που είχα εδώ και την οικογένειά μου, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου. Σας αγαπώ για όλη την αγάπη που μου έχετε δώσει από τότε που ήμουν μικρό παιδί.

Συνήθιζα να βλέπω αυτό τη διοργάνωση από την τηλεόραση και τώρα κρατώ το τρόπαιο, σας ευχαριστώ πολύ. Το κοινό ήταν επίσης υπέροχο, από την πρώτη μέρα μέχρι τον τελικό.Ήταν εκπληκτική η στήριξή σας. Θα τα πούμε σύντομα, αυτό είναι σίγουρο».

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024