Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωεκλογές 2024 - Κύπρος: Σάρωσε ο 24χρονος TikToker και YouTuber Φειδίας Παναγιώτου

Ευρωεκλογές 2024 – Κύπρος: Σάρωσε ο 24χρονος TikToker και YouTuber Φειδίας Παναγιώτου

Σύμφωνα με τα exit polls των τηλεοπτικών σταθμών της μεγαλονήσου - Ο Ίλον Μασκ, η Lamborghini και η επέλαση διαδίκτυο

Μια μεγάλη έκπληξη σημειώνεται σήμερα (9/6) στην Κύπρο, όπου ένας 24χρονος TikToker και YouTuber, ο Φειδίας Παναγιώτου, θριαμβεύει στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με τα exit polls των τηλεοπτικών σταθμών της μεγαλονήσου, ο εν λόγω υποψήφιος ακολουθεί τα δύο μεγάλα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, τα οποία παλεύουν για την πρώτη θέση.

Κάνει καριέρα στο TikTok και το Youtube και τώρα βάζει «πλώρη» για Βρυξέλες

Αν και ο ΔΗΣΥ φαίνεται να προηγείται, δεν μπορούν να υπολογιστούν οι ψήφοι των Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ψηφίζουν τον Τουρκοκύπριο υποψήφιο του ΑΚΕΛ, Νιαζί Κιζιλγκιουρέκ.

Το κόμμα που θα καταταχθεί δεύτερο χάνει μια από τις δύο έδρες που κατέχει σήμερα.

Τρίτη δύναμη σε όλο το νησί ο Φειδίας Παναγιώτου

Άνοδο παρουσιάζει και το ΕΛΑΜ (Χρυσή Αυγή Κύπρου), το οποίο φαίνεται να κερδίζει μία έδρα.

Μία έδρα κερδίζει και το ΔΗΚΟ, το οποίο όμως πέφτει από τη τρίτη στην πέμπτη θέση. Εκτός Ευρωκοινοβουλίου μένει το Σοσιαλιστικό Κόμμα ΕΔΕΚ, το Κίνημα Οικολόγων, το VOLT και άλλα μικρότερα κόμματα.

Ποιος είναι ο Φειδίας Παναγιώτου

Ο Φειδίας Παναγιώτου, γιος παπά, χωρίς σπουδές και χωρίς ακαδημαϊκές περγαμηνές, κάνει καριέρα στο TikTok και το Youtube και τώρα βάζει «πλώρη» για Βρυξέλες.

Τον Απρίλιο ο Φειδίας υπέβαλε την υποψηφιότητά του μαζί με τον πατέρα του, έναν ιερέα, φορώντας κοστούμι και παπιγιόν. «Κάπου άκουσα ότι αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τα πράγματα γύρω σου και θέλεις να αλλάξουν, πρέπει να γίνεις εσύ η αλλαγή», δήλωσε με την ευκαιρία.

Ξεκαθάρισε από τη πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική και δεν ξέρει τίποτα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μέσα σε λίγους μήνες θα ρωτήσει, θα διαβάσει και θα μάθει.

Ο Ίλον Μασκ, η Lamborghini και η επέλαση διαδίκτυο

Ο Φειδίας Παναγιώτου αριθμεί περίπου 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube από τότε που άρχισε να δημοσιεύει το 2019. Επίσης, προκάλεσε αντιδράσεις πέρυσι προσπαθώντας να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά.

Ο νεαρός Κύπριος είναι ο ίδιος άνθρωπος που κοιμόταν σε sleeping bag για τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Ίλον Μάσκ.

Ο Φειδίας Παναγιώτου αγκαλιά με τον Ίλον Μασκ

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόσφατα, κέρδισε μία Lamborghini από τον διάσημο YouTuber Mr Beast, αφού με πείσμα δέχτηκε την πρόκληση να κρατάει για παραπάνω από 70 ώρες μέρος του super sport αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πούλησε για 240.000 δολάρια.

Sports in

«Δεν ενεργοποιούν την οψιόν του Φουρνιέ οι Πίστονς – Εξετάζει προτάσεις από την Ευρώπη» (pic)

Όπως αναφέρουν από τις ΗΠΑ, οι Ντιτρόιτ Πίστονς δεν σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την οψιόν για τον Εβάν Φουρνιέ, την ώρα που ο Γάλλος εξετάζει τις επιλογές του από την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024