Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Φειδίας Παναγιώτου: Ποιος είναι ο Youtuber που έκανε την τεράστια έκπληξη στις Ευρωεκλογές στην Κύπρο!

Φειδίας Παναγιώτου: Ποιος είναι ο Youtuber που έκανε την τεράστια έκπληξη στις Ευρωεκλογές στην Κύπρο!

Ο Φειδίας Παναγιώτου, γιος παπά, χωρίς σπουδές και χωρίς ακαδημαϊκές περγαμηνές, κάνει καριέρα στο TikTok και το Youtube και τώρα βάζει «πλώρη» για Βρυξέλες.

Με 2.620.000 subscribers μόνο στο Youtube, ο Φειδίας Παναγιώτου αποφάσισε να κατέβει μόνος του στις Ευρωεκλογές στην Κύπρο κι έκανε την απόλυτη έκπληξη μιας και είναι 3η δύναμη! Ναι, καλά διαβάσατε, ο 24χρονος Youtuber είναι τρίτος στις εκτιμήσεις του exit poll! Ποιος είναι όμως ο Φειδίας Παναγιώτου;

Γιος παπά, χωρίς σπουδές και χωρίς ακαδημαϊκές περγαμηνές, κάνει καριέρα στο TikTok και το Youtube και τώρα βάζει «πλώρη» για Βρυξέλες.

«Το σημερινό γεγονός, κυρίες και κύριοι των κομμάτων, θέλω να το πάρετε ως ένα καμπανακί που χτυπά για να εκσυγχρονιστείτε»

Τον Απρίλιο ο Φειδίας υπέβαλε την υποψηφιότητά του μαζί με τον πατέρα του, έναν ιερέα, φορώντας κοστούμι και παπιγιόν. «Κάπου άκουσα ότι αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τα πράγματα γύρω σου και θέλεις να αλλάξουν, πρέπει να γίνεις εσύ η αλλαγή», δήλωσε με την ευκαιρία.


Ξεκαθάρισε από τη πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική και δεν ξέρει τίποτα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μέσα σε λίγους μήνες θα ρωτήσει, θα διαβάσει και θα μάθει.

Η πρώτη αντίδραση του Φειδία Παναγιώτου

Ο Youtuber, στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, σημειώνει πως η μάχη έχει κερδηθεί, ενώ κάνει τη δική του δημοσκόπηση για τον χώρο που θα διοργανώσει πάρτι για τα επινίκεια.

«Ίσως αυτή να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος χωρίς να έχει πίσω του τη παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα, αλλά έχοντας σαν μόνο του όπλο τα social media και τίποτα άλλο», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος μετά τα exit polls ο ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου.

Ο Φειδίας Παναγιώτου με τον πατέρα του

Όπως τόνισε στην πρώτη του αντίδραση μετά την ανακοίνωση των exit polls, σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο.

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των κομμάτων, οι οποίοι ήταν μαζί του στο ίδιο στούντιο, επεσήμανε πως, «το σημερινό γεγονός, κυρίες και κύριοι των κομμάτων, θέλω να το πάρετε ως ένα καμπανακί που χτυπά για να εκσυγχρονιστείτε, για να θυμηθείτε πως υπηρετείτε τον λαό και όχι τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα».

Ο Ίλον Μασκ, η Lamborghini και η επέλαση διαδίκτυο

Ο Φειδίας Παναγιώτου αριθμεί περίπου 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube από τότε που άρχισε να δημοσιεύει το 2019. Επίσης, προκάλεσε αντιδράσεις πέρυσι προσπαθώντας να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά.

Ο νεαρός Κύπριος είναι ο ίδιος άνθρωπος που κοιμόταν σε sleeping bag για τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Ίλον Μάσκ.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόσφατα, κέρδισε μία Lamborghini από τον διάσημο Youtuber Mr Beast, αφού με πείσμα δέχτηκε την πρόκληση να κρατάει για παραπάνω από 70 ώρες μέρος του super sport αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πούλησε για 240.000 δολάρια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού του, Πέτρου Κανδύλα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον αρχηγό της ομάδας χάντμπολ, Πέτρο Κανδύλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024