Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σύμη: «Σπαρακτικό φινάλε, τραγικό εύρημα» - Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ ο εντοπισμός της σορού του Μόσλεϊ

Σύμη: «Σπαρακτικό φινάλε, τραγικό εύρημα» – Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ ο εντοπισμός της σορού του Μόσλεϊ

Σοκ προκάλεσε στα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ η είδηση για τον εντοπισμό της σορού του Μάικλ Μόσλεϊ και μάλιστα σε αρκετά εξ αυτών φιγουράρει και στην πρώτη θέση.

Πρώτο θέμα στα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ είναι η τραγική κατάληξη του θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος αγνοούνταν εδώ και πέντε ημέρες με αποτέλεσμα να είναι έντονη η κινητοποίηση των Αρχών στη Σύμη.

«Σπαρακτικό φινάλε: Το πτώμα που βρέθηκε σε ελληνικό νησί είναι ο τηλεοπτικός σταρ Μάικλ Μόσλεϊ σύμφωνα με την αστυνομία που λέει ότι τον αναγνώρισε από το ρολόι και τα ρούχα του», γράφει ένα από τα δημοσιεύματα στον βρετανικό τύπο για τον εντοπισμό της σορού του παρουσιαστή του BBC

Δυστυχώς, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή (9/6) με τον πλέον τραγικό τρόπο, καθώς ο Βρετανός παρουσιαστής αν και δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα, εντοπίστηκε σε απόσταση δέκα μέτρων από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, πάνω σε βράχια.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ, αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε και πλέον η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί πιθανότατα στο νοσοκομείο της Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και να γίνει η επίσημη ταυοποίηση.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ και μάλιστα σε αρκετά εξ αυτών φιγουράρει και στην πρώτη θέση.

BBC

«Βρέθηκε πτώμα κατά την αναζήτηση του παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος του BBC, στο δυναμικό του οποίου ανήκε ο παρουσιαστής. «Το πτώμα – το οποίο δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί επισήμως – βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στο ελληνικό νησί Σύμη», προσθέτει.

Το δημοσίευμα του BBC για τον Μάικλ Μόσλεϊ

Guardian

«Μάικλ Μόσλεϊ: Η σορός του τηλεοπτικού παρουσιαστή πιστεύεται ότι βρέθηκε σε ελληνικό νησί, λένε οι Αρχές», αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος του Guardian

«Τηλεπαρουσιαστής και αρθρογράφος εφημερίδας εξαφανίστηκε αφού πήγε για παράκτιο περίπατο στη Σύμη. Οι ελληνικές Αρχές επιβεβαίωσαν ότι η σορός ενός άνδρα που πιστεύεται ότι είναι ο αγνοούμενος Βρετανός τηλεπαρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε στο νησί Σύμη», προσθέτει.

Το δημοσίευμα του Guardian για τον Μάικλ Μόσλεϊ

Sky News

Το Sky News έχει δύο θέματα στην πρώτη του σελίδα για τον Μάικλ Μόσλεϊ. «Το πτώμα που βρέθηκε κατά την αναζήτηση του Μάικλ Μόσλεϊ δεν είχε σημάδια τραυματισμού», αναφέρει ο τίτλος του κεντρικού άρθρου του βρετανικού δικτύου.

«Ο τηλεοπτικός γιατρός Μάικλ Μόσλεϊ ο οποίος είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του στις εκπομπές This Morning και The One Show, πήγε μια βόλτα το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του», προσθέτει.

«Τραγωδία ότι το πτώμα που πιστεύεται ότι ήταν του τηλεοπτικού γιατρού βρέθηκε τόσο κοντά στο καταφύγιο», είναι ο τίτλος του θέματος με όλες τις εξελίξεις για τον εντοπισμό της σορού του 67χρονου παρουσιαστή.

Το δημοσίευμα του Sky News για τον Μάικλ Μόσλεϊ

Independent

«Το πτώμα του τηλεοπτικού γιατρού Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στη Σύμη, λέει Έλληνας αξιωματούχος», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος του Independent με όλες τις εξελίξεις για τον εντοπισμό της σορού.

Mirror

«Τραγικό εύρημα: Βρέθηκε πτώμα στην αναζήτηση του αγνοούμενου τηλεοπτικού γιατρού Μάικλ Μόσλεϊ, καθώς ο εικονολήπτης και ο ιδιοκτήτης του μπαρ που έκανε την ανακάλυψη φρίκης σπάει τη σιωπή του», είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της Mirror.

Το δημοσίευμα της Mirror για τον Μάικλ Μόσλεϊ

Daily Mail

«Βρέθηκε πτώμα στην αναζήτηση για τον Μόσλεϊ»,  γράφει στο πρωτοσέλιδο της Daily Mail, στην οποία αρθρογραφούσε ο 67χρονος παρουσιαστής και προσθέτει πως: «Ο σερβιτόρος του beach bar ανακαλύπτει το πτώμα κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον δρ. Μάικλ Μόσλεϊ».

«Ο ντόπιος εργαζόμενος ειδοποιήθηκε ότι κάτι ‘ασυνήθιστο’ είχε εντοπιστεί από τη θάλασσα κοντά στο σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο αρθρογράφος της Mail στο ελληνικό νησί της Σύμης και πήγε να το ερευνήσει», προσθέτει.

Το δημοσίευμα της Daily Mail για τον Μάικλ Μόσλεϊ

The Sun

«Σπαρακτικό φινάλε: Το πτώμα που βρέθηκε σε ελληνικό νησί είναι ο τηλεοπτικός σταρ Μάικλ Μόσλεϊ σύμφωνα με την αστυνομία που λέει ότι τον αναγνώρισε από το ρολόι και τα ρούχα του», γράφει το πρωτοσέλιδο της The Sun.

Το δημοσίευμα του The Sun για τον Μάικλ Μόσλεϊ

Metro

Τέλος, ο τίτλος του δημοσιεύματος της Metro γράφει ότι «Ο Μάικλ Μόσλεϊ «μπορεί να έπεσε από γκρεμό 10 μέτρων», καθώς βρέθηκε το πτώμα σε έρευνα».

Το δημοσίευμα της Metro για τον Μάικλ Μόσλεϊ

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024