Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι χαρούμενος για τη σχέση με τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι χαρούμενος για τη σχέση με τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι ικανοποιημένος για τη σχέση με τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι. Δεν του αρκούν οι βιντεοκλήσεις και θέλει να βελτιώσει τη σχέση μαζί τους.

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές, ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι χαρούμενος με το να βλέπει απλώς τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μέσω βιντεοκλήσεων.

Ο 75χρονος μονάρχης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο από τον Φεβρουάριο, είναι, σύμφωνα με πηγές, πιο πρόθυμος από ποτέ να χτίσει μια σχέση με τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Έχει συναντήσει τα παιδιά των Σάσεξ μόνο λίγες φορές από τότε που γεννήθηκαν και θέλει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο, δεδομένης της μακροχρόνιας διαμάχης που είχε ο πρίγκιπας Χάρι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια σχετικά με την υποτιθέμενη μεταχείριση της γυναίκας του Μέγκαν Μαρκλ.

Ο βασιλιάς Κάρολος, που κατάφερε να δώσει το παρών στους εορτασμούς της D-Day την περασμένη εβδομάδα, έστειλε στην πριγκίπισσα Λίλιμπετ ένα εγκάρδιο δώρο και κάρτα για τον εορτασμό των γενεθλίων της την περασμένη εβδομάδα.

«Ο βασιλιάς είναι απολύτως αφοσιωμένος στο να είναι παρών σε όλες τις ζωές των εγγονιών του. Εκτιμά την οικογένεια πάνω από όλα και όποια και αν είναι η πορεία της σχέσης του με τον γιο του, δεν θα ήταν ποτέ ικανοποιημένος με το να βλέπει απλώς τα εγγόνια του μέσω βιντεοκλήσεων».

Ο 39χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 42χρονη Μέγκαν Μαρκλ ζουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας από τότε που εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ το 2020.

«Αγαπώ την οικογένειά μου»

Οι εντάσεις μεταξύ των Σάσεξ και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας δεν έχουν κωπάσει παρά και τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι γύρισε εσπευσμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφθεί τον πατέρα του μετά τη σοκαριστική διάγνωσή του, το ζευγάρι συνταντήθηκε μόνο για είκοσι λεπτά.

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να δω τον πατέρα μου και να περάσω χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων για αυτό» είπε αργότερα στο ABC ο πρίγκιπας Χάρι.

Παρά τη διαλυμένη σχέση του με τον πρίγκιπα Χάρι, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είναι ένας φανταστικός και ενθουσιώδης παππούς του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.

Η βασίλισσα Καμίλα θεωρείται επίσης ότι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την απόφασή του να εντείνει τις προσπάθειες για να δει τα άλλα δύο εγγόνια του.

Sports in

«Πρόβα τζενεράλε» με πρωτιά για τον Πετρούνια

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024