Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip του Μίλτου Χαρόβα στο Λονδίνο

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip του Μίλτου Χαρόβα στο Λονδίνο

Το «Πόσο Θα Ήθελα» είναι ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι, στο οποίο ο Μίλτος Χαρόβας ξεδιπλώνει και το έμφυτο συνθετικό του ταλέντο, καθώς υπογράφει τη μουσική και τους στίχους

Ο Μίλτος Χαρόβας, ένας από τους πιο πολυτάλαντους και fresh καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, είναι έτοιμος να παρουσιάσει το δεύτερο music video της δισκογραφικής πορείας του, το οποίο γυρίστηκε στο Λονδίνο, για το τραγούδι «Πόσο Θα Ήθελα».

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που ξεχώρισε για τις εξαιρετικές του ερμηνείες κι εμφανίσεις στο «X Factor», έχει κλέψει τις εντυπώσεις, όχι μόνο στη μουσική, αλλά και στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη Της Ελιάς» του MEGA.

Τα γυρίσματα στο Λονδίνο

Τα γυρίσματα του «Πόσο Θα Ήθελα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγιναν τον Απρίλιο και χωρίστηκαν σε δύο μέρη. Υπάρχουν πλάνα που γυρίστηκαν σε ένα εκπληκτικό white space studio στο κεντρικό Λονδίνο και, συγκεκριμένα, στο Mayfair, καθώς και πλάνα που γυρίστηκαν σε παγκοσμίου φήμης εξωτερικές τοποθεσίες της πόλης, όπως το Covent Garden, η Regent street, το Piccadilly Circus, το Soho, και η Carnaby street.

Η ομάδα παραγωγής αποτελούνταν από 11 άτομα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Alex Charovas και σκηνοθεσία του Dan Erman. Το styling ανέλαβε ο Βρετανός στυλίστας Callum Vincent, επιλέγοντας archive κομμάτια από μεγάλους σχεδιαστές, τα οποία ταίριαξαν απόλυτα με το mood του τραγουδιού.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Alex Charovas έκανε και την επίσημη φωτογράφηση του single, αλλά και απαθανάτισε τις backstage στιγμές.

Στο music video παρακολουθούμε την ενατένιση του καλλιτέχνη για το πρόσωπο που συνεχώς έχει στο μυαλό του και επιθυμεί σε διάφορες στιγμές του, στιγμές χαράς, μελαγχολίας, αλλά και έμπνευσης.

Ένα πρόσωπο με το οποίο ο καλλιτέχνης έχει έρθει κοντά, αλλά όχι τόσο, όσο θα επιθυμούσε.

Το «Πόσο Θα Ήθελα» είναι ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι, στο οποίο ο Μίλτος Χαρόβας ξεδιπλώνει και το έμφυτο συνθετικό του ταλέντο, καθώς υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Το τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο στις streaming πλατφόρμες, ενώ το music video θα «ανέβει» στο YouTube την Τετάρτη 12 Μαΐου.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024