Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου την Τετάρτη, με την οικογένειά της να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο αντί στεφάνων να ενισχυθούν το Σπίτι του Ηθοποιού και το ΤΑΣΕΗ.

Η μεγάλη κωμικός άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και το θέατρο, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές που είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια απείχε από τα φώτα της δημοσιότηας, ενώ τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τόσο η Άννα Φόνσου η οποία της είχε μιλήσει έναν μήνα πριν φύγει από τη ζωή, όσο και ο Γιάννης Βογιατζής αγνοούσαν ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που τελικά την οδήγησαν στον θάνατο.

Οι στενότεροι συγγενείς της, οι ανιψιές της, οι οποίες βρίσκονταν στο πλάι της μέχρι την τελευταία της πνοή, έχουν αναλάβει τα διαδικαστικά για το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό.

«Το Δεσποινάκι μας πάντα βοηθούσε όσους μπορούσε»

Ως τα μοναδικά μέλη της οικογένειας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, οι ανιψιές της αποφάσισαν και κάτι ακόμα, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Tην Τετάρτη στην μια το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο Αθήνας θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας Δέσποινα με την χρυσή καρδιά… Οι αγαπημένες της ανιψιές προτείνουν αντί στεφάνων να ενισχυθούν Το Σπίτι του Ηθοποιού και το ΤΑΣΕΗ… Το Δεσποινάκι μας πάντα βοηθούσε όσους μπορούσε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.