Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σύμη: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία της σορού του Μάικλ Μόσλεϊ - Τι έδειξε

Σύμη: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία της σορού του Μάικλ Μόσλεϊ – Τι έδειξε

Το πτώμα εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση

Ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος βρέθηκε χθες νεκρός στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Ο Μόσλει που παραθέριζε στο νησί της Σύμης, αγνοείτο από την περασμένη Τετάρτη. Είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ο παρουσιαστής του BBC εντοπίστηκε ανάσκελα, με το αριστερό χέρι στο στήθος και με ένα τραύμα στο κεφάλι

Πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος τον είχαν καταγράψει λίγα λεπτά πριν τον θάνατό του, να περνά μέσα από το χωριό Πεδί, συγκεκριμένα έξω από μία ταβέρνα.

Πιθανόν ήταν νεκρός από τη μέρα που εξαφανίστηκε

Ο παρουσιαστής του BBC εντοπίστηκε ανάσκελα, με το αριστερό χέρι στο στήθος και με ένα τραύμα στο κεφάλι. Το ότι το χέρι βρέθηκε στο στήθος ίσως μαρτυρά πως ο Μόσλεϊ αντιμετώπισε κάποιο ιατρικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να πέσει.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση καθώς γύρω από το σημείο υπήρχε έντονη δυσοσμία, κάτι που δείχνει ότι ο Μάικλ Μόσλεϊ πιθανότατα έχασε τη ζωή του από την ημέρα της εξαφάνισής του.

Ο Μόσλεϊ ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024