Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
GRACE: Υπέροχες Ιστορίες για Υπέροχες Γυναίκες, την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ

GRACE: Υπέροχες Ιστορίες για Υπέροχες Γυναίκες, την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ

Η νέα πολυτελής έκδοση έχει ως πρωταγωνίστρια την Αναστασία Παντούση σε ένα εξώφυλλο- ύμνο στο ελληνικό καλοκαίρι με φόντο τον ελληνικό ουρανό και τη θάλασσα, σύμβολα της μεσογειακής ομορφιάς.

Το καλοκαιρινό περιοδικό GRACE κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» στις 16 Ιουνίου. Πλούσιο, επίκαιρο, με πρόσωπα της νέας γενιάς που σηματοδοτούν το αύριο.

Η νέα πολυτελής έκδοση έχει ως πρωταγωνίστρια την Αναστασία Παντούση σε ένα εξώφυλλο- ύμνο στο ελληνικό καλοκαίρι με φόντο τον ελληνικό ουρανό και τη θάλασσα, σύμβολα της μεσογειακής ομορφιάς και χάρης!

Σε αποκλειστικότητα ο φωτογραφικός φακός και η κάμερα του Grace, ακολουθεί για ένα 24ωρο τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, προβάλλοντας για πρώτη φορά κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Ένα μοναδικό πολυσέλιδο αφιέρωμα

Το -εμπνευσμένο από τη χώρα μας- τεύχος φιλοξενεί ακόμη σαγηνευτικές προσωπικότητες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της καριέρας τους και ξεχωρίζουν για το φυσικό τους κάλλος. Οι «εννέα μούσες» που κοσμούν τις σελίδες του νέου τεύχους και διακρίνονται για την εσωτερική και εξωτερική τους ομορφιά, είναι γυναίκες της νέας γενιάς που έχουν ξεκινήσει να κατακτούν δυναμικά τους χώρους της υποκριτικής, της μουσικής, της μόδας, του επιχειρείν.

Μεταξύ άλλων, η νεαρή επιχειρηματίας Φωτειάνα Παγώνη, η PR και marketing expert, Αλεξάνδρα Νίκα, η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα και η μουσικός Αντωνία Καούρη.

Τέλος το GRACE ταξιδεύει στη μαγική ιστορία του Αστέρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας με τους θρυλικούς του επισκέπτες όπως οι Άντονι Κουίν, Τέλι Σαβάλας και Φρανκ Σινάτρα. Ακόμη παρουσιάζει ένα μοναδικό πολυσέλιδο αφιέρωμα με ανέκδοτες φωτογραφίες από τα αξέχαστα ελληνικά καλοκαίρια του χθες και πρωταγωνιστές μεγάλες προσωπικότητες όπως η Τζάκι Ωνάση, η Φιόνα Φον Τίσεν, η Αλίκη Βουγιουγλάκη, η Τζένη Καρέζη, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Αλέξης Μάρδας, ο Γιάννης Τσεκλένης και ο Αλέκος Φασιανός.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024