Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγός για την παραλία: Όσα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας

Οδηγός για την παραλία: Όσα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας

Σύντομος και πρακτικός οδηγός με όσα πρέπει να έχουμε μαζί μας στην παραλία.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι υψηλές θερμοκρασίες μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις πρώτες μας εξορμήσεις στην παραλία. Είτε πολυήμερες είτε μόνο για μια μέρα, η παραλία αποτελεί το ιδανικό μέρος για βουτιές και χαλάρωση, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.

Για να την απολαύσουμε όμως, στο έπακρο θα πρέπει να οργανωθούμε και να έχουμε μαζί σας όλα όσα θα χρειαστούμε για να προστατευθούμε από τον ήλιο και την ζέστη, να διασκεδάσουμε, να χαλαρώσουμε και φυσικά να είμαστε άνετα όσες ώρες και εάν κάτσουμε.

Όσα πρέπει να έχουμε στην παραλία

Για να σας βοηθήσουμε, φτιάξαμε έναν σύντομο οδηγό με τα απαραίτητα της παραλίας για ατελείωτες βουτιές γεμάτες ξεγνοιασιά και ασφάλεια. Αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσετε, περιλαμβάνουν:

Ομπρέλα θαλάσσης

Οι ομπρέλες θαλάσσης μας προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ειδικά τις ώρες που καίει εντονότερα, παρέχοντας πολύτιμη σκιά για να χαλαρώσουμε και να ακούσουμε μουσική ή να διαβάσουμε το αγαπημένο σας βιβλίο.

Πρόκειται για ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας, ειδικά εάν επιλέξετε να πάτε σε μια μη οργανωμένη παραλία.

Καρεκλάκι ή ξαπλώστρα

Ειδικά εάν σκοπεύετε να απολαύσετε την θάλασσα για πολλές ώρες, τότε η καρέκλα παραλίας ή ξαπλώστρα θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη, αφού μπορείτε να κάτσετε ή να ξαπλώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο κάτω από την ομπρέλα.

Τα περισσότερα καρεκλάκια παραλίας είναι πτυσσόμενα και ελαφριά για να μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο αυτοκίνητο αλλά και να τα μεταφέρετε εύκολα μέχρι την παραλία.

Ορισμένα μάλιστα, διαθέτουν και αδιάβροχες τσέπες ή ειδικές θήκες για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια το κινητό σας ή το βιβλίο σας.

Εάν θέλετε να χαλαρώσετε ακόμα περισσότερο, τότε η ξαπλώστρα είναι η κατάλληλη επιλογή αφού μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας άνετα.

Οι περισσότερες διαθέτουν χερούλια για να μεταφέρονται εύκολα αλλά και αφαιρούμενο μαξιλάρι για έξτρα άνεση.

Τσάντα θαλάσσης

Απαραίτητη για να μεταφέρουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα, η τσάντα θαλάσσης θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να χωράει τα απαραίτητα, όπως μαγιό, πετσέτα, σνακ, νερό ή χυμό και φυσικά ηχείο για να ακούσετε μουσική ή ρακέτες παραλίας για να απολαύσετε ένα παιχνίδι κάτω από τον ήλιο.

Φυσικά, από την λίστα για τα απαραίτητα δεν γίνεται να λείπουν και τα φουσκωτά ή τα στρώματα θαλάσσης, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να παίξουν ή να χαλαρώσουν.

Εναλλακτικά αντί για ξαπλώστρα ή καρεκλάκι μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα φουσκωτό καναπέ εξωτερικού χώρου, που μπορείτε να φουσκώσετε εύκολα χωρίς να χρησιμοποιήσετε τρόμπα.

Απλώς ανοίγετε ένα από τα στόμια για να μπαίνει ο αέρας, κουνάτε δεξιά και αριστερά για να τον συλλέξετε και αφού τελειώσετε με τη μια μεριά, το ίδιο κάνετε και με την άλλη.

Μπορείτε να τα βρείτε όλα και ακόμα περισσότερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη παραλίας και πισίνας ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι τώρα απολαμβάνετε δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα Υγείας & Ομορφιάς αλλά και σε Βιβλία.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024