Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΠΣΑΚΚ για το ντέρμπι «αιωνίων»: «Η ένταση αδικεί το μεγαλείο σας, όλοι να είναι προσεκτικοί»

ΠΣΑΚΚ για το ντέρμπι «αιωνίων»: «Η ένταση αδικεί το μεγαλείο σας, όλοι να είναι προσεκτικοί»

Ο ΠΣΑΚΚ εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του τρίτου τελικού της Basket League, αναφέροντας πως η αντιπαλότητα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα πρέπει να είναι μόνο μέσα στο παρκέ.

Η ώρα του τρίτου τελικού της Basket League πλησιάζει.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τους Πειραιώτες με νίκη κατακτούν το 3ο σερί πρωτάθλημα τους, ενώ οι πράσινοι να κυνηγούν το 2-1 στην σειρά των τελικών.

Οι τελικοί είχαν ένταση στα δύο πρώτα ματς και ο  Σύνδεσμος των Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών και Καλαθοσφαιριστριών εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του Game 3, αναφέροντας πως η συμπεριφορά όλων θα πρέπει να είναι κόσμια. «ΟΛΟΙ να είναι προσεκτικοί και να μην αφήνουν την ένταση να αδικεί το μεγαλείο των ομάδων», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚΚ:

«Ήδη πριν δυο εβδομάδες οι «αιώνιοι» μας εκπροσώπησαν στο F4 της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στην Ευρώπη κι ένα ακόμη τρόπαιο ήρθε στην Ελλάδα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός και ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ.

Όλα τα βλέμματα -όπως είναι λογικό- είναι στραμμένα στα μεταξύ τους παιχνίδια στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η αντιπαλότητά τους θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟΝ μέσα στο παρκέ! Ακόμη κι όταν οι σφυγμοί έχουν χτυπήσει… κόκκινο, η συμπεριφορά ΟΛΩΝ θα πρέπει να είναι κόσμια.

Και όταν λέμε ΟΛΩΝ, εννοούμε ΟΛΩΝ. Πρώτα εμείς οι παίκτες, οι προπονητές, τα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων, οι διοικήσεις και οι φίλαθλοι.

Θέλουμε να απολαμβάνουμε το μπάσκετ και να το προστατεύουμε διότι ζουν πολλές οικογένειες από αυτό κι επίσης γίνονται μεγάλες επενδύσεις.

Επιθυμούμε το φινάλε του πρωταθλήματος να μην κάνει…θόρυβο. ΟΛΟΙ να είναι προσεκτικοί και να μην αφήνουν την ένταση να αδικεί το μεγαλείο των ομάδων.

Ο ΠΣΑΚΚ ζητάει να ληφθούν ακόμη πιο σοβαρά μέτρα στη συνέχεια των τελικών, να κυλήσουν όλα ομαλά και να σκεφτόμαστε μετά ΜΟΝΟΝ το προολυμπιακό τουρνουά και τη δύσκολη προσπάθεια της εθνικής μας.

Μην ξεχνάτε, ότι, η τιμή έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε τρόπαιο…»

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024