Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: «Κλειδώνει» η απόφαση για την προετοιμασία

Άρης: «Κλειδώνει» η απόφαση για την προετοιμασία

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Στην Πολωνία αναμένεται να «χτιστεί», όπως, όλα δείχνουν ο Άρης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων εξέτασαν αρκετά προπονητικά κέντρα και φαίνεται ότι τελικά θα επιλέξουν τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας τους.

Κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί επίσημα και τις επόμενες μέρες, ενώ θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Το πιθανότερο είναι ότι η αποστολή του Άρη θα μεταβεί στην Πολωνία στις 19 του επόμενου μήνα, ενώ θα παραμείνει εκεί για δέκα μέρες.

Το διάστημα αυτό, αναμένεται να δώσει και φιλικά παιχνίδια. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών των κιτρινόμαυρων, ενόψει της επόμενης σεζόν, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουλίου, ενώ πριν από την αναχώρηση για την Πολωνία, η αποστολή θα ταξιδέψει για λίγες μέρες σε προπονητικό κέντρο στην Πτολεμαΐδα.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024