Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος: Ο Κιβρακίδης αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια

Ατρόμητος: Ο Κιβρακίδης αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι ο Κυριάκος Κιβρακίδης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μετά από δέκα χρόνια παρουσίας του σε αυτή.

Ο Ατρόμητος είπε το δικό του επίσημο «αντίο» στον αρχηγό της ομάδας, Κυριάκο Κιβρακίδη, ο οποίος ολοκληρώνει έτσι την δεκαετή θητεία του στους Περιστεριώτες.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ έπαιξε συνολικά 226 φορές με το «αστέρι» και είναι ο τρίτος σε επαγγελματικές συμμετοχές με την ομάδα πίσω από τους Μπρίτο και Ούμπιντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Κιβρακίδη, ολοκληρώνοντας μια θητεία δέκα και πλέον χρόνων στην ομάδα μας.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 από τον Αιγινιακό και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το «Αστέρι» στις 9 Μαρτίου του ίδιου χρόνου στη νίκη μας με 4-0 επί του Πανιωνίου στο Περιστέρι, σε ηλικία 21 ετών.

Το «τούρμπο» έμελλε τελικά να γράψει τη δική του ιστορία με την κυανόλευκη φανέλα, διότι με συνολικά 226 συμμετοχές αποτελεί πλέον τον τρίτο σε επαγγελματικές παρουσίες στην ιστορία του Ατρόμητου στη σχετική λίστα, πίσω μόνο από τους Εντουάρντο Μπρίτο και Χαβιέρ Ούμπιντες ενώ τα τελευταία χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ωστόσο, οι αριθμοί είναι μόνο ένα στοιχείο της προσφοράς του στον Ατρόμητο, καθώς όλα αυτά τα χρόνια το δέσιμο με τον Κυριάκο Κιβρακίδη μεταφράζεται κυρίως στις ευχάριστες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε μαζί για αυτή τη δεκαετία και δεν μπορούν να αποτυπωθούν μέσω στατιστικών.

Κυριάκο, θα είσαι για πάντα ένας Ατρόμητος και η ιστορία δεν ξεγράφει! Σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε υγεία σε σένα και την οικογένειά σου!

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!»

Sports in

Πρόεδρος Μοντερέι: «Συνεχίζονται οι επαφές για τον Πινέδα» (vid)

Το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Πινέδα παραμένει ενεργό σύμφωνα με τον Τάτο Νοριέγκα, τονίζοντας ότι οι συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Μοντερέι συνεχίζονται

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024