Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεάλ διαψεύδει τον Αντσελότι και ο Ιταλός τον εαυτό του

Η Ρεάλ διαψεύδει τον Αντσελότι και ο Ιταλός τον εαυτό του

Ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, όπως είχε προγραμματιστεί» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας

Η Ρεάλ Μαδρίτης «αδειάζει» τον προπονητή της Κάρλο Αντσελότι που υποστήριξε πως η ομάδα δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και με επίσημη ανακοίνωσή της τονίζει πως ουδέποτε υπήρξε ζήτημα αποχής της από τη διοργάνωση.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ουδέποτε αμφισβητήθηκε η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διοργανώσει η FIFA την επόμενη σεζόν. Ως εκ τούτου ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί όπως είχε προγραμματιστεί» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα υπήρξε αναδίπλωση του Κάρλο Αντσελότι σε σχέση με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Il Giornale. Με νέα του δήλωση στα social media ο ιταλός προπονητής υπογράμμισε: «Στη συνέντευξή του στην Il Giornale τα λόγια μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA δεν ερμηνεύτηκαν με τον τρόπο που σκόπευα.

Τίποτε δεν θα μπορούσε να με κάνει να αδιαφορήσω να συμμετάσχω σε μία διοργάνωση για την οποία θεωρώ πως μπορεί να είναι μία μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω να παλεύω για σπουδαίους τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Στη συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα που έγινε θέμα στον διεθνή Τύπο ο Καρλέτο είχε πει μεταξύ άλλων πως η «πρέπει να το ξεχάσει η FIFA, οι ποδοσφαιριστές και τα κλαμπ δεν θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Ενας απλός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει 20 εκατ. ευρώ και η FIFA μας δίνει αυτό το ποσό για όλη τη διοργάνωση. Σας εμάς κι άλλα κλαμπ θα αρνηθούν την πρόσκληση».

Προφανώς η Ρεάλ πιέζει τη FIFA για να αυξήσει την αποζημίωση που θα δώσει στις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη νέα διοργάνωση, αλλά δεν περίμενε από τον Αντσελότι να φτάσει τόσο μακριά.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024