Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης: Απορρίπτει την πρόσκληση συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

«Βόμβα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης: Απορρίπτει την πρόσκληση συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης προτίθεται να απορρίψει την πρόσκληση της FIFA για συμμετοχή στο νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μια πρωτοφανής ανταρσία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με πρωταγωνίστρια τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε συνέντευξή του στην Il Giornale ανήμερα των 65ων γενεθλίων του ο Κάρλο Αντσελότι έριξε τη «βόμβα»: αποκάλυψε πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης προτίθεται να απορρίψει την πρόσκληση της FIFA για συμμετοχή στο νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων που θα διοργανωθεί το επόμενο καλοκαίρι (15 Ιουνίου-13 Ιουλίου 2025) με τη συμμετοχή 32 ομάδων.

Η αντιπαράθεση της Ρεάλ με τη FIFA έγκειται στα χρήματα που θα μοιράσει η Διεθνής Ομοσπονδία στις συμμετέχουσες ομάδες. «Ένα παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει 20 εκατ. ευρώ και η FIFA θέλει να μας δώσει αυτό το ποσό για ολόκληρη τη διοργάνωση», υπογράμμισε ο Καρλέτο, ενώ προέβλεψε πως «όπως εμείς κι άλλες ομάδες θα απορρίψουν την πρόσκληση».

Η απόφαση της FIFA να δημιουργήσει μία νέα διοργάνωση επιβαρύνοντας υπέρμετρα το αγωνιστικό καλαντάρι έχει επικριθεί σφόδρα, ενώ έχουν απειλήσει με αποχή σύλλογοι από τη Λα Λίγκα και την Πρέμιερ Λιγκ.

Τις προηγούμενες ημέρες πηγές του Relevo στη Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριζαν πως η νέα διοργάνωση θα «σκοτώσει τους παίκτες». Η σεζόν τη Βασίλισσας θα ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου 2024 με το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου 2025 αν τελικά συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και φτάσει στον τελικό. Αυτό σημαίνει πως η αγωνιστική περίοδος της Ρεάλ θα διαρκέσει 11 μήνες και οι παίκτες της θα δώσουν έως 72 αγώνες ξεχωριστά τις αναμετρήσεις με τις εθνικές ομάδες.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024