Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον «ιπτάμενο» Τεντόγλου

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον «ιπτάμενο» Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο για το άλμα εις μήκος και ο ελληνικός Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία στην σπουδαία καριέρα του, επισφραγίστηκε απόψε για τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, με τον Εθνικό Ύμνο να ακούγεται στο «Ολίμπικο».

Ο Τεντόγλου «πέταξε» δύο φορές στα 8.65 χάνοντας για ένα εκατοστό στο πανελλήνιο ρεκόρ

Ο Έλληνας πρωταθλητής, πραγματοποίησε έναν εκπληκτικό τελικό, μην αφήνοντας ουσιαστικά κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του να πιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Τεντόγλου «πέταξε» δύο φορές στα 8.65 χάνοντας για ένα εκατοστό στο πανελλήνιο ρεκόρ. Παράλληλα όμως έκανε ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ αγώνων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως είναι ο κορυφαίος στο είδος του.

Δείτε την απονομή:

Μετά την απονομή του μεταλλίου ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε:

«Για μένα στους αγώνες που κάνω μετράει η επίδοση που θα κάνω, το πως θα αγωνιστώ, αν μπορώ να δώσω μια μεγάλη μάχη. Έχω κερδίσει αυτόν τον τίτλο για τρίτη φορά, έχω κερδίσει όλους τους τίτλους από μια φορά αλλά δεν κυνηγάω κάποιο σερί. Μου αρέσει απλά να αγωνίζομαι και να κερδίζω».

Για το πόσο πεινασμένος είναι για άλλα μετάλλια: «Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι, το να έχεις θέλησει για να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι. Μου αρέσει να αγωνίζομαι, να κάνω μεγάλα άλματα».

Για το αν σκέφτεται να αγωνιστεί στο τριπλούν: «Καταρχάς να πω πως είναι από το αγαπημένο μου αγώνισμα, το τριπλούν και το ύψος. Το τριπλούν μου αρέσει, θα ήθελα να το κάνω. Θα δω πως θα πάνε οι αλλαγές στο μήκος και οι σκέψεις που κάνουν. Δεν μου αρέσει να είμαι το παιχνίδι τους και να με χρησιμοποιούν για τα πειράματα τους».

Για το πως είναι να ξέρει ότι σε λίγο καιρό θα τον χειροκροτούν πάλι όλοι στο Παρίσι: «Είμαι έτοιμος για το Παρίσι. Έχουμε ακόμα καιρό. Θα τα δώσω όλα και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και ελπίζω να κερδίσω ξανά».

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024