Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz S-Class: Oρόσημο εξελίξεων

Mercedes-Benz S-Class: Oρόσημο εξελίξεων

Η παραδοσιακή ναυαρχίδα των Γερμανών ετοιμάζεται να υποδεχτεί αλλαγές που θα της εξασφαλίσουν -και στο μέλλον- όσα περιμένει κανείς από το μοντέλο που αποτελεί σημείο αναφοράς για το είδος

Hγερμανική φίρμα προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της S-Class με δεδομένο και ότι η μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του μοντέλου που είναι συνώνυμο με την τεχνολογικά ενσυνείδητη πολυτέλεια στην συγκεκριμένη κατηγορία πρωτοεμφανίστηκε το 2020.

Όπως καθίσταται σαφές με μια και μόνο ματιά στην νέα σειρά εικόνων που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, η Mercedes ετοιμάζει για μια πιο εκτεταμένη από τις συνήθειές της σειρά αλλαγών σε σχεδιαστικό επίπεδο. Προφανής είναι η σαφώς μεγαλύτερη γρίλια η οποία πλαισιώνεται από αιχμηρότερα φωτιστικά σώματα με το χαρακτηριστικό μοτίβο του αστεριού στο εσωτερικό τους, όπως ακριβώς εμφανίστηκαν και στην προσφάτως ανανεωμένη EQS. Επίσης δεν θα εκπλησσόμασταν αν στην κορυφή του καπό επέστρεφε το αστέρι όπως συνέβη με το ηλεκτρικό alter ego της γερμανικής ναυαρχίδας.

Στο πίσω τμήμα αυτό που ξεχωρίζει είναι τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα τα οποία αντλούν τις επιρροές τους από την πιο πρόσφατη E-Class, ενσωματώνοντας –και αυτά- το μοτίβο του αστεριού. Την εικόνα συμπληρώνει ένα σετ τετραγωνισμένων απολήξεων για την εξάτμιση με γυαλιστερό φινίρισμα οι οποίες ενσωματώνονται στον προφυλακτήρα.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές ωστόσο αναμένονται παραδοσιακά στο εσωτερικό όπου, σε μια αντίστροφη των συνηθισμένων πορεία, η S-Class αναμένεται να υιοθετήσει την Superscreen που εμφανίστηκε στην νεότερη E-Class, ως προαιρετική επιλογή συν τα gadgets σε επίπεδο εφαρμογών όσο και hardware που εμφανίστηκαν στην γερμανική μπερλίνα.

Αυτό που επίσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η παρουσία περισσότερης και βελτιωμένης υβριδικής τεχνολογίας, κάθε είδους, σε όλο το εύρος της γκάμας της S-Class η οποία θα εμφανίζει ακόμα αποδοτικότερα μεγέθη σε επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου, περιστέλλοντας περαιτέρω τις εκπομπές ρύπων.


Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, η ανανεωμένη S-Class αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα τέλη της χρονιάς ή το αργότερο στις αρχές του 2025.

Φωτογραφίες: Automedia

Sports in

Σενάριο για Έντσο Ντίαζ στον Παναθηναϊκό

«Η Ρίβερ ψάχνει αντικαταστάτη για αριστερό μπακ», γράφουν στην Αργεντινή και συνδέουν τον Έντσο Ντίαζ με τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024