Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Οργή από τους συγγενείς του άτυχου κοριτσιού

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Οργή από τους συγγενείς του άτυχου κοριτσιού

Πάγωσε το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία του 11χρονου κοριτσιού στην Ηλεία που έπεσε νεκρό από τα χέρια του 37χρονου θείου της.

Σοκαρισμένη είναι όλη η χώρα με το φρικτό έγκλημα που έγινε στην Ηλεία, με θύμα ένα 11χρονο κοριτσάκι και δράστη τον ίδιο της τον θείο και κουμπάρο της οικογένειας της, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει.

Η μητέρα της ανήλικης είπε: «Αυτή η Έδρα που ανέλαβε για βιασμό αυτόν που σκότωσε το κορίτσι μου, τον έβαλε φυλακή κι από 18 χρόνια τον ”κατέβασε” στα εννιά», και αναρωτήθηκε «αφού ήταν υπόθεση βιασμού γιατί δεν πήγε φυλακή;».

«Θα τον ρώταγα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου… να μου έδινε μια απάντηση»

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η μητέρα ήταν με την σύζυγο του δράστη παιδικές φίλες.

«Θα το κοίταζα στα μάτια και θα τον ρώταγα για ποιο λόγο το έκανε αυτό στο κορίτσι μου… να μου έδινε μια απάντηση», είπε η μητέρα ξεσπώντας σε κλάματα στην κάμερα του Live News.

«Θα ήθελα να τον κοίταγα στα μάτια και να του έλεγα ‘’για ποιο λόγο έκανες αυτό του κοριτσιού μου’’ να μου έδινε μια απάντηση…».

«Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο»

Με τρόπο κυνικό, ο θείος της 11χρονης παραδέχθηκε ότι την σκότωσε, όταν η Βασιλική του είπε πως θα μιλήσει στους γονείς της.

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της και την σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο», είπε ο 37χρονος.

Ο 37χρονος χτύπησε το μικρό κορίτσι με το κατσαβίδι σε καρδιά και σπλήνα.

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Υπήρχαν, όμως, τραύματα στα χέρια του παιδιού, γεγονός που φανερώνει πως η ανήλικη προσπαθούσε να αμυνθεί.

Η Βασιλική έδωσε μάχη με τον δολοφόνο της για να κρατηθεί στην ζωή. Ένα κορίτσι, που γεννήθηκε μαχήτρια.

«Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε, γεννήθηκε με πρόβλημα στο συκώτι. Είχε καρκίνο. Έκατσα τρεις μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο, παρά αυτό το πράγμα», είπε η μητέρα της 11χρονης.

Είχε βιάσει την ξαδέρφη της 11χρονης

Ο δολοφόνος της 11χρονης κυκλοφορούσε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι ήδη από τον Μάρτιο του 2017 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό ενός άλλου 14χρονου τότε κοριτσιού και πάλι από το συγγενικό του περιβάλλον.

Οργή, αποτροπιασμός και ερωτήματα. Επί 7 χρόνια ο 37χρονος δολοφόνος της μικρής Βασιλικής κυκλοφορούσε ελεύθερος, ενώ είχε βιάσει ένα κοριτσάκι 14 ετών πάλι στο ίδιο χωριό, στη Μυρτιά Ηλείας, πάλι από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Επί 7 χρόνια όχι μόνο δεν είχε τιμωρηθεί, αλλά έμελλε να γίνει και ο δολοφόνος της άτυχης Βασιλική.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024