Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: «Θέλει σκότωμα» - Συγκλονίζει ο αδερφός του 37χρονου παιδοκτόνου

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: «Θέλει σκότωμα» – Συγκλονίζει ο αδερφός του 37χρονου παιδοκτόνου

«Εγώ πλέον δεν τον θέλω, δεν τον ξέρω» δήλωσε ο αδερφός του 37χρονου.

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το σκηνικό της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία, ο οποίος μόλις δέχτηκε την άρνησή της να συνευρεθεί μαζί του, εκείνος την κατακρεούργησε με το κατσαβίδι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της άπραγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

«Αυτός δεν θέλει φυλάκιση, αυτός θέλει σκότωμα, τι αδερφός μου…;»

Ο 37χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ενώπιον της Ανακρίτριας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

«Δεν έχω εγώ αδερφό αυτόν»

Μετά από όλα αυτά η εκπομπή του Live News επικοινώνησε με τον αδελφό του 37χρονου που δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του, όπως ομολόγησε ο ίδιος, όπου ανέφερε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, τι τον έπιασε να πάει να το κάνει αυτό. Είχε κατηγορηθεί πάλι για βιασμό, αλλά μας λέγανε ότι βγήκανε καθαρές οι εξετάσεις και δεν έχει καμία δουλειά. Ότι ήταν αθώος».

«Μέρα-νύχτα ήτανε μαζί, ήταν με τους γονείς της κοπέλας, με την κοπέλα, ήταν όλη μέρα-νύχτα μαζί. Εγώ δεν μπορώ να αντικρίσω την οικογένεια που είναι πρώτα μου ξαδέρφια και ντρέπομαι να αντικρίσω την οικογένεια και να πάω να τους πω τι; Τα συλλυπητήριά μου; Να τους κοροϊδεύω μέσα στα μούτρα; Αυτός δεν θέλει φυλάκιση, αυτός θέλει σκότωμα, τι αδερφός μου…;».

«Έχει τέσσερα παιδάκια και πάει για το πέμπτο. Αυτά τα παιδάκια τι φταίνε; Αυτά τα παιδάκια τα έχω τώρα εγώ. Τι φταίνε; Ζητάνε τον πατέρα τους και δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Τι να τους πούμε; Ότι σκότωσε και μπήκε φυλακή; Δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, ήπιε τίποτα, του δώσανε τίποτα; Δεν ξέρω».

«Εγώ πλέον δεν τον θέλω, δεν τον ξέρω. Δεν έχω εγώ αδερφό αυτόν. Με έκανε εμένα να κλειδωθώ μέσα στο σπίτι, ντρέπομαι να αντικρίσω το σόι μου στα μούτρα, να μην μπορώ να μιλήσω να βγω έξω στην κοινωνία. έξι σπίτια. Μαζί με της οικογένειας του έξι σπίτι έχει κλείσει».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024