Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή την Κυριακή με «Το Βήμα»: GRACE, «Πεντανόστιμα» & ΒΗΜΑgazino

Αυτή την Κυριακή με «Το Βήμα»: GRACE, «Πεντανόστιμα» & ΒΗΜΑgazino

Στις 16 Ιουνίου «Το Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές και, όπως πάντα, ΒΗΜΑgazino, OT και Β2.

«Πεντανόστιμα» από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Ελληνικό Καλοκαίρι»

Διανύουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, εκείνη που μας δίνει την ευκαιρία να συλλέγουμε τις πιο δυνατές αναμνήσεις, την εποχή που τα τραπέζια στρώνονται στις αυλές και οι κουζίνες μοσχομυρίζουν ντομάτα και κρεμμύδι.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, στο νέο της συλλεκτικό βιβλίο «Ελληνικό Καλοκαίρι» από την σειρά «Πεντανόστιμα» συγκεντρώνει όλες εκείνες τις συνταγές που υπήρχαν από πάντα στα οικογενειακά μας τραπέζια κατά τους μήνες του θέρους.

Συνταγές με βαθιά νοστιμιά, με κυρίαρχο συστατικό το αγνό ελαιόλαδο, τον πελτέ της τομάτας αλλά και εκείνα τα λαχανικά που συνηθίζουν όλοι να καλλιεργούν στα μικρά τους μποστάνια. Κολοκυθάκια με τους περίφημους ανθούς τους, μελιτζάνες με τη λεία, αψεγάδιαστη σάρκα ή ντομάτες που κοκκινίζουν και οργιάζουν στα χωράφια, προκαλούν να τις κόψεις και να τις δαγκώσεις απευθείας και όταν τελικά μπαίνουν στο ταψί, αφήνουν όλα τα αρώματά τους να σε ξελογιάσουν.

Τριάντα μοναδικές συνταγές, εμπνευσμένες από τα μαγειρέματα των μαμάδων και των γιαγιάδων μας, που κάνουν την κουζίνα να μοσχομυρίζει παράδοση, φροντίδα και αγάπη. Φαγάκια από εκείνα που περιμένουμε να απολαύσουμε πώς και πώς κάθε καλοκαίρι, τα πεινασμένα μεσημέρια μας, μετά τη θάλασσα και τις βουτιές μας, στα εξοχικά και τις αυλές των χωριών μας.
Φέτος, ας ζήσουμε μαζί το πιο γευστικό «Ελληνικό Καλοκαίρι».

GRACE: Υπέροχες Ιστορίες για Υπέροχες Γυναίκες

Το καλοκαιρινό περιοδικό GRACE κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής». Πλούσιο, επίκαιρο, με πρόσωπα της νέας γενιάς που σηματοδοτούν το αύριο.

Η νέα πολυτελής έκδοση έχει ως πρωταγωνίστρια την Αναστασία Παντούση σε ένα εξώφυλλο – ύμνο στο ελληνικό καλοκαίρι με φόντο τον ελληνικό ουρανό και τη θάλασσα, σύμβολα της μεσογειακής ομορφιάς και χάρης! Το -εμπνευσμένο από τη χώρα μας- τεύχος φιλοξενεί ακόμη σαγηνευτικές προσωπικότητες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της καριέρας τους και ξεχωρίζουν για το φυσικό τους κάλλος.

Το GRACE ταξιδεύει στη μαγική ιστορία του Αστέρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας με τους θρυλικούς του επισκέπτες, σε ένα μοναδικό πολυσέλιδο αφιέρωμα με ανέκδοτες φωτογραφίες από τα αξέχαστα ελληνικά καλοκαίρια του χθες.

Μαζί, η Μαθητική Εφημερίδα Πολύγυρου Χαλκιδικής,

Και Βημαgazino.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024