Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Δάγκα: Το ΚΚΕ θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις για να αναπτυχθεί η εργατική - λαϊκή πάλη

Δάγκα: Το ΚΚΕ θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις για να αναπτυχθεί η εργατική – λαϊκή πάλη

Η Βιβή Δάγκα τόνισε πως «εμείς, δεν αντιμετωπίζουμε τον κόσμο που στήριξε το ΚΚΕ στις εκλογές ως... πάρκινγκ μέχρι τις επόμενες εκλογές»

«Είναι μια σημαντική άνοδος για το ΚΚΕ, που έχει κτιστεί στους πολύ σταθερούς δεσμούς που έχουμε με εργατικό – λαϊκό κόσμο μέσα στους αγώνες, εκεί που στριμώξαμε την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ, συνολικά τις κατευθύνσεις της ΕΕ που θα τις έχουμε και την επόμενη μέρα», τόνισε η βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με το Κομμουνιστικό Κόμμα Βιβή Δάγκα σχετικά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τη Βιβή Δάγκα, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, «αυτή η υπολογίσιμη δύναμη που είναι το ΚΚΕ, θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις για να αναπτυχθεί η εργατική – λαϊκή πάλη, για να ενισχυθεί η αντεπίθεση, να ενισχυθεί αυτό το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, ακριβώς πολύ περισσότερο για να ανοίξουν ελπιδοφόροι δρόμοι ανατροπής της σημερινής βαρβαρότητας».

«Δεν αντιμετωπίζουμε τον κόσμο που στήριξε το ΚΚΕ στις εκλογές ως… πάρκινγκ»

Ακολούθως η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως «εμείς, δεν αντιμετωπίζουμε τον κόσμο που στήριξε το ΚΚΕ στις εκλογές ως… πάρκινγκ μέχρι τις επόμενες εκλογές. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να ενισχυθεί η ενεργός συμμετοχή του στο κίνημα, πολύ περισσότερο όταν το επόμενο διάστημα θα έχουμε να δώσουμε κρίσιμες μάχες για την υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος, θα έχουμε απέναντί μας τα ματωμένα πλεονάσματα και τις δεσμεύσεις της ΕΕ, τη μετατροπή της οικονομίας της ΕΕ, όπως ήδη ανακοινώθηκε, σε οικονομία πολέμου, και βέβαια θα έχουμε τη βαθύτερη εμπλοκή σε δύο ιμπεριαλιστικούς πολέμους».

Αναφορικά με την αποχή η Βιβή Δάγκα υπογράμμισε ότι «φτάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα, όταν 365 ημέρες τον χρόνο όλα τα υπόλοιπα κόμματα επί της ουσίας λένε «κάτσε εδώ, υπάρχουν σωτήρες», όταν απαξιώνουν κάθε συμμετοχή του κόσμου στα σωματεία, στην καθημερινή αγωνιστική δράση».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024