«Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού της Basket League! Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για υβριστικά συνθήματα καθώς και για ρίψη νερού προς τους διαιτητές, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

«Κατά την αποχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα πριν εισέλθουν στη φυσούνα, φίλαθλος της Α’ ομάδας έριξε νερό πάνω στους διαιτητές», αναφέρει μεταξύ άλλων το φύλλο αγώνα.

Επίσης έχει σημειωθεί πως 6 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου έγινε ρίψη μικρού αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα ενός στομίου από ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Τέλος, έχει γραφτεί πως 3 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της 3ης περιόδου ακούστηκε υβριστικό σύνθημα (κατά του Σωκράτη Κόκκαλη). Και για τα δύο παραπάνω γεγονότα υπήρξε ανακοίνωση-προειδοποίηση από τα μεγάφωνα.

Το φύλλο αγώνα θα εξεταστεί από τους δικαστές και τη ΔΕΑΒ και ο ΠΑΟ κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία έδρας, όπως έχει συμβεί με άλλες ομάδες φέτος σε παρόμοιες περιπτώσεις (βλέπε ΑΕΚ).