Πρόταση απ’ την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Άνταμ Τσέριν, λίγο κάτω από τα δύο εκατ. ευρώ δέχθηκε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τρίτης (11/6), ωστόσο, την απέρριψε με… συνοπτικές διαδικασίες και δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την κροατική ομάδα.

Στο «τριφύλλι» είναι πολύ εκνευρισμένοι εδώ κι αρκετές εβδομάδες με τον ατζέντη του διεθνούς Σλοβένου μέσου, Αμίρ Ρούζνιτς, ο οποίος κάνει το δικό του παιχνίδι και προσπαθεί να εκβιάσει καταστάσεις πότε με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τσέριν και πότε βάζοντας σε διαδικασία «παζαριού» την Ντινάμο.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συζητάει καμία πρόταση πώλησης του Τσέριν πριν απ’ το EURO 2024 και δη κάτω από ένα ποσό στα 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Παρά τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός θα καλέσει τον Τσέριν μετά το EURO για να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2026) και την επιβράβευσή του με καλύτερες αποδοχές, αλλά απευθείας (και μόνο) με τον παίκτη κι όχι με τον ατζέντη του στο τραπέζι.