Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το «κλειδί» για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα

Το «κλειδί» για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, δεν ήταν καλός στον τρίτο τελικό, αλλά είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει ξανά την διαφορά για τον Ολυμπιακό απέναντι στους «πράσινους»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Τετάρτης τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 2-1 στην σειρά των τελικών.

Οι πειραιώτες θέλουν μια νίκη ακόμα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα (θα είναι το τρίτο συνεχόμενο αν τα καταφέρουν) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχεδιάζει το πλάνο του για τον μεγάλο τελικό.

Κρίνοντας πάντως κάποιος από την εικόνα των τριών πρώτων τελικών, μπορεί εύκολα κάποιος να βγάλει συμπέρασμα αναφορικά με το «κλειδί» στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το «κλειδί» λοιπόν για τους πειραιώτες είναι η απόδοση του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, σε συνδυασμό βέβαια με το «καθαρό μυαλό».

Πάμε όμως να δούμε γιατί ο Αμερικανός έχει κομβικό ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στους «πράσινους».

Πρώτα απ’ όλα είναι παίκτης που μπορεί να φορτώσει με πολλούς πόντους το καλάθι του Παναθηναϊκού και το είδαμε στους δύο πρώτους τελικούς, όπως και σε άλλα παιχνίδια των δύο ομάδων στη διάρκεια της σεζόν.

Στον τρίτο τελικό ο Γκος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του κι αυτό φάνηκε κι από τους πόντους του Ολυμπιακού στην επίθεση.

Επίσης ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να προσφέρει πολλά σε ασίστ και κλεψίματα και είναι αυτός που κάνει την διαφορά σε πολλούς τομείς για τους «ερυθρόλευκους», στις αναμετρήσεις απέναντι στο «τριφύλλι».

Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά πάνω στον καλό Γκος και ο Αμερικανός, που έχει «φάει τα μεγάλα ματς με το κουτάλι» μπορεί να είναι ξανά κομβικός για την ομάδα του λιμανιού.

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο παρελθόν στην σημασία που έχει ο συγκεκριμένος παίκτης για την καλή λειτουργία του Ολυμπιακού στο παρκέ και το ζητούμενο για τον Αμερικανό είναι να κάνει αυτά που αναμφίβολα μπορεί.

Ο Μπαρτζώκας περιμένει πολλά από τον Γκος και δικαιολογημένα, γνωρίζοντας καλύτερα απ’ τον καθένα αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του ο Αμερικανός.

Ο Γκος ήταν φανταστικός στους δύο πρώτους τελικούς, οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» σε μεγάλες νίκες και ο Αμερικανός θέλει να είναι ξανά πρωταγωνιστής σε παιχνίδι απέναντι στους «πράσινους», οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024