Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τελικοί μπάσκετ: Σε τεντωμένο σχοινί

Τελικοί μπάσκετ: Σε τεντωμένο σχοινί

Η σειρά των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μοιάζει ιδανική ώστε να χαλάσουν σχέσεις και να ψυχρανθεί κόσμος.

Είναι οι μάχες με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο. Τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή. Με παιχνίδια- ντέρμπι που διεξάγονται ανά δύο ημέρες λόγω των επικείμενων υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας και με τα …απόνερα να πείθουν πως θα αργήσουμε να ξεχάσουμε τι συμβαίνει και όσα βλέπουμε. Για να μην ειπωθεί πως αυτή η σειρά των αγώνων μοιάζει ιδανική ώστε να χαλάσουν σχέσεις και να ψυχρανθεί κόσμος.

Στο δεύτερο ματς, αυτό που διεξήχθη στο Νέο Φάληρο, ο Σλούκας ενώ αποδοκιμαζόταν από τις εξέδρες, έδειξε το σήμα του ΠΑΟ με τα επτά αστέρια και έτσι έφερε νέες ιαχές σε βάρος του. Προς το φινάλε δε, ο Κάνααν έκανε χειρονομία για χρήματα προς τον τέως συμπαίκτη του, τον Σλούκα, την ίδια στιγμή που ο Γουόκαπ όπως τον έπιασε ο φακός χαμογελούσε.

Τρεις αγώνες γεμάτοι πάθος και σε τεντωμένο σχοινί

Χωρίς, ωστόσο, να διευκρινιστεί το γιατί…Οσο για τον Αταμάν, στους δύο πρώτους τελικούς αποβλήθηκε. Και το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, πάλι ένα καζάνι που έβραζε το παρκέ. Στην τελευταία φάση ενός αγώνα που είχε κριθεί, η μπάλα έφτασε στον Κάνααν, άκουσε τον Σλούκα να του φωνάζει ασφαλώς με ειρωνεία «σούταρε», ο Αμερικανός το έκανε και αμέσως μετά δεν έδωσε ο ένας στον άλλο συγχαρητήρια, για να αποδειχθεί πως εδώ έχουμε μια μίνι βεντέτα.

Παράλληλα, ο Γουόκαπ έτεινε τον χέρι του στον αρχηγό των Πρασίνων, αλλά αυτό έμεινε …μετέωρο και δεν προέκυψε χειραψία μεταξύ δύο παικτών που οσονούπω θα είναι συμπαίκτες στην εθνική ομάδα σε μια προσπάθεια να έρθει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Τι άλλο; Ο Αταμάν δεν έφησε ασχολίαστες κάποιες τοποθετήσεις του προπονητή του Ολυμπιακού και είπε με στόμφο πως «ο φίλος μου Μπαρτζώκας μίλησε για εμένα. Καιρός να σταματήσει να μιλάει για εμένα. Να κάνει τη δουλειά του. Να μείνει στο προπονητικό κομμάτι και να μη ζηλεύει.

Στο μέλλον μπορεί να κερδίσει μια Ευρωλίγκα». Κι όμως, οι δύο κόουτς έχουν κατά καιρούς αναφερθεί με κολακευτικά λόγια ο ένας για τον άλλο και πριν από τους τελικούς έβγαλαν αστειευόμενοι φωτογραφίες με κόκκινα (Μπαρτζώκας) και πράσινα (Αταμάν) γιαλιά.

Συμπέρασμα: τρεις αγώνες γεμάτοι πάθος, κοφτερά λόγια και συμπεριφορές. Πόσο και ποιοι, ακόμη, πρόκειται να ξεφύγουν;

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024