Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Inster: Ασκήσεις ηλεκτρικής προσιτότητας

Hyundai Inster: Ασκήσεις ηλεκτρικής προσιτότητας

Oι Κορεάτες είχαν υποσχεθεί ένα ηλεκτρικό entry level μοντέλο το οποίο πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία

Ηκορεατική φίρμα εξελίσσει ένα νέο προσιτό, entry level ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την τοπική αγορά, καθώς θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση της Busan στην Νότια Κορέα η οποία ανοίγει αυλαία στις 27 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις, το Inster όπως ονομάζεται θα πάρει την μορφή ενός city car προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία που θα ξεπερνά τα 350 χλμ. και κυρίως θα διατεθεί σε τιμή που θα ξεκινά κάτω από το ψυχολογικό όριο των 20.000 ευρώ.

Η Hyundai έδωσε ήδη στη δημοσιότητα τα πρώτα teaser για το νέο μοντέλο που θα ακολουθήσει την σχεδιαστική λογική ενός εξαιρετικά μικρού crossover ενώ όσοι είναι εξοικειωμένοι με την γκάμα των Κορεατών, όπως έχουν ανακοινώσει οι ίδιοι και όπως επιβεβαιώνεται και από τις πρώτες εικόνες θα πρόκειται για μια ηλεκτρική παραλλαγή του ήδη γνωστού Casper το οποίο προς το παρόν διατίθεται στην Ν. Κορέα με κινητήρες βενζίνης.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του Inster όπως θα ονομάζεται το μικρό EV, εκτός από την τετραγωνισμένη σιλουέτα του, ξεχωρίζουν λεπτομέρειες όπως ο υπερτονισμένος μπροστινός προφυλακτήρας, οι ράγες οροφής και μια γενικότερη SUV προσέγγιση σε ό,τι αφορά την σχεδίαση, παρά το εξαιρετικά μικρό μέγεθος του που το κατατάσσει στην κατηγορία των citycars.

Παρά τον περιορισμένο όγκο, το Inster θα διαθέτει όλα τα τεχνολογικά απαιτούμενα που επιβάλλει η σύγχρονη εποχή διαθέτοντας πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και φυσικά infotainment.

Aυτό που μένει να αποδειχθεί είναι το χρονοδιάγραμμα άφιξης του Inster στην ευρωπαϊκή επικράτεια όπου αναμενόμενα να δοθεί έμφαση εξίσου στην προσιτότητα με την τιμή του να στοχεύει σε μοντέλα όπως το Citron e-C3. Για την ακρίβεια, όπως είχε δηλώσει ο επικεφαλής marketing της Hyundai για την Ευρώπη, Andreas Hofmann το 2020 η τιμή του θα κινηθεί πέριξ των 20.000 ευρώ, ωστόσο αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη.

Για εκείνους που ήδη αναρωτιούνται από πού προέκυψε η ονομασία του, πρόκειται για μια συνδυαστική προσέγγιση των λέξεων «Intimate» (οικείο)  και «Innovative» (καινοτόμος), καθώς και της κατάληξης “–er” από το προαναφερθέν Casper.

Sports in

Live streaming: Ο ημιτελικός Ισπανία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024