Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ονειρεύονται τα A-list events

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ονειρεύονται τα A-list events

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν δέχονται τις προσκλήσεις που θα περίμεναν για τα A-list events μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα και τη μετεγκατάστασή τους στην Καλιφόρνια.

Η επιθυμία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για τα A-list events γίνεται γνωστή αφού απουσίαζαν από ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της υψηλής κοινωνίας της χρονιάς, χάνοντας τον γάμο του δούκα του Westminster.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αντιμετωπίζουν μια πρόκληση για την εξασφάλιση προσκλήσεων σε A-list events στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ισχυρίζεται βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μετεγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια αφού ανακοίνωσαν στις αρχές του 2020 ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Από τη μετεγκατάστασή τους και μετά, οι σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια είναι επίπονες και τα τελευταία δύο χρόνια ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μόνο σύντομα ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνος του.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ, οι μεγάλοι απόντες

Οι Σάσεξ έχασαν επίσης ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της υψηλής κοινωνίας της χρονιάς την περασμένη εβδομάδα αφού δεν έδωσαν το παρών στον γάμο του Hugh Grosvenor, του 7ου δούκα του Westminster, στενού φίλου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι.

«Η πρόκληση για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ είναι να παρευρεθούν σε παρόμοιες εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που δεν επικεντρώνονται σε αυτούς» επισημαίνει μιλώντας στη Mirror ο Richard Fitzwilliams.

«Το Met Gala και τα Όσκαρ είναι το είδος των εκδηλώσεων στις οποίες θα ωφελούνταν από την προβολή τους, καθώς έχουν αξιώσεις ότι είναι A-listers. Τα 60ά γενέθλια του Μπαράκ Ομπάμα που πραγματοποιήθηκαν τη χρονιά που ήταν στο Top 100 του περιοδικού Time είναι ένα είδος εκδήλωσης στην οποία αναμφίβολα θα ήθελαν να τους δουν αλλά δεν είχαν προσκληθεί».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024