Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στα Χανιά: Ναυαγοσώστης εξέπνευσε στο νοσοκομείο μετά από άγριο επεισόδιο

Τραγωδία στα Χανιά: Ναυαγοσώστης εξέπνευσε στο νοσοκομείο μετά από άγριο επεισόδιο

Το συμβάν σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής, ωστόσο την ώρα του επεισοδίου, ο 25χρονος άνδρας κατέρρευσε

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα άνδρας 25 ετών στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ναυαγοσώστης βουλγαρικής καταγωγής, διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πριν συμβεί το τραγικό συμβάν προηγήθηκε ένας έντονος διαπληκτισμός του 25χρονου με κάποια άτομα, ομοεθνείς του, στις Καλύβες Αποκορώνου. Ο νεαρός πρόλαβε να απομακρυνθεί από τον καυγά, ενώ λίγο αργότερα κατέρρευσε και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες

Το συμβάν σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών, όπου έσπευσαν στο σημείο που έλαβε χώρα το επεισόδιο και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Την ίδια ώρα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η αιτία του επεισοδίου που είχε τραγική κατάληξη σε αναμονή και της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024