Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: 10χρονος έσωσε τη μητέρα του από τα χέρια του νταή πατέρα

Βόλος: 10χρονος έσωσε τη μητέρα του από τα χέρια του νταή πατέρα

Ο 33χρονος απειλούσε ότι θα τραβήξει τη σκανδάλη αν η γυναίκα καλέσει τις Αρχές, με το παιδί να επεμβαίνει και να καλεί την Αστυνομία

Μπροστά σε ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βρέθηκε ένας 10χρονος στον Βόλο, ο οποίος βλέποντας τον πατέρα του να ξυλοκοπεί τη μητέρα του και να την απειλεί με καραμπίνα αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία και να τον καταγγείλει.

Ο δράστης επικαλέστηκε κρίση επιληψίας της γυναίκας του που… παρεξήγησε ο γιος τους

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, όλα συνέβησαν στον Ριζόμυλο το περασμένο Σάββατο όταν ένας 33χρονος άνδρας που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ χτύπησε άγρια την σύζυγό του απειλώντας την ότι αν καλέσει την Αστυνομία θα τραβήξει τη σκανδάλη της καραμπίνας και θα την σκοτώσει.

Τότε ο 10χρονος αποφάσισε να προστατέψει τη μητέρα του αλλά και τον 3χρονο αδελφό του που ήταν μπροστά στο περιστατικό, καλώντας εκείνος τις Αρχές και καταγγέλλοντας τον πατέρα του.

Στο Αυτόφωρο ο νταής

Ο 33χρονος «νταής» οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο και ζήτησε νέα προθεσμία, ενώ παραμένει υπό κράτηση. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή, απειλή σε ανήλικο τέκνο, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του είχε κρίση επιληψίας και ότι ο γιος τους παρεξήγησε έναν απλό καβγά. Όσο για την καραμπίνα ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στα χέρια του… τυχαία καθώς υπήρχε στο σπίτι και ανήκε στον προηγούμενο ενοικιαστή.

Η έδρα αποφάσισε να καταθέσει το 10χρονο αγόρι που κατήγγειλε τον πατέρα του. Η υπόθεση θα εξεταστεί αύριο Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, αφού προηγηθεί η κατάθεση του παιδιού στο εισαγγελικό γραφείο.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024