Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης

Χανιά: Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης

Το νεαρό θύμα στα Χανιά δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές ενώ δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί αιχμηρό αντικείμενο στη διάρκεια του καβγά

Βίντεο από την στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης στα Χανιά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται, ο νεαρός περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλεί το ΕΚΑΒ, και προσπαθεί να βοηθήσει τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.

Δείτε το βίντεο

Ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για τον άτυχο 20χρονο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου για να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι νεαροί δεν ανέφεραν στον εισαγγελέα τον λόγο για τον οποίο συνεπλάκησαν με τον 20χρονο

Νωρίτερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί συμπλοκή του 20χρονου με δύο νεαρούς. Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, το νεαρό θύμα δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές ενώ δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί αιχμηρό αντικείμενο στη διάρκεια του καβγά.

«Ο ναυαγοσώστης επιτέθηκε πρώτος»

Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν μετά τον θάνατο του ναυαγοσώστη αναμένεται την Παρασκευή (14/6) να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή

Σε βάρος τους ασκήθηκαν, σύμφωνα με το creta24.gr, διώξεις για συναυτουργία σε θανατηφόρο σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των δύο κατηγορουμένων, οι νεαροί δεν ανέφεραν στον εισαγγελέα τον λόγο για τον οποίο συνεπλάκησαν με τον 20χρονο, παρά μόνο μίλησαν για κάποια αρχική φιλονικία, η οποία κλιμακώθηκε.

«Βεβαιώνεται από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο θανών ήταν εκείνος που επιτέθηκε πρώτος. Δεν φέρει κανένα τραύμα που να αποδίδεται στους κατηγορουμένους, αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση και την λήψη αποδεικτικού υλικού όπως μαρτυρίες και βίντεο», δήλωσε ο κ. Ντερμανάκης.

Ο ίδιος μάλιστα, υποστήριξε πως ενδεχομένως ο 20χρονος τραυματίστηκε από τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος χτύπησε τους δύο νεαρούς με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Η όλη εικόνα είναι ότι ο θανών, και δεν τον λέω τυχαία θανόντα και όχι θύμα, επιτέθηκε βιαιότατα στους κατηγορούμενους με χτυπήματα πολύ επικίνδυνα. Θεωρώ ότι ένα από αυτά τα χτυπήματα που έδωσε στον έναν κατηγορούμενο με το κεφάλι του, θα το πω απλά, κουτουλιά, ίσως είναι αιτία του αυτοτραυματισμού του και στη συνέχεια του επελθόντος θανάτου του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σημείο του καβγά:

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024