Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Alessandra Ambrosio με δύο εντυπωσιακές δημιουργίες Celia Kritharioti για την πορτογαλική Vogue

Η Alessandra Ambrosio με δύο εντυπωσιακές δημιουργίες Celia Kritharioti για την πορτογαλική Vogue

Και οι δύο αυτές δημιουργίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο λαμπερό σόου του οίκου Celia Kritharioti στο Παρίσι λίγους μήνες πριν, το οποίο είχε ανοίξει η Naomi Campbell με μεγάλη επιτυχία.

Η Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio φωτογραφήθηκε για την Vogue Portugal που μόλις κυκλοφόρησε, φορώντας δύο μοναδικές δημιουργίες δια χειρός του οίκου Celia Kritharioti. Και οι δύο αυτές δημιουργίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο λαμπερό σόου του οίκου Celia Kritharioti στο Παρίσι λίγους μήνες πριν, το οποίο είχε ανοίξει η Naomi Campbell με μεγάλη επιτυχία.

Το πρώτο ρούχο της φωτογράφισης είναι ένα τούλινο φόρεμα, όλο κεντημένo στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και πέρλες, που αναδεικνύει την κομψότητα και την πολυτέλεια της υψηλής ραπτικής.

Η φωτογράφιση έγινε δίπλα σε ένα υπέροχο τοπίο με καταρράκτες και μια εντυπωσιακή ακρογιαλιά, με την Alessandra Ambrosio να θυμίζει μια σύγχρονη νύμφη που κόβει την ανάσα

Η δεύτερη δημιουργία που φόρεσε η Alessandra Ambrosio, είναι ένα sexy βελούδινο φόρεμα με κεντημένο λαιμό, το οποίο αποπνέει γοητεία και φινέτσα και αγκαλιάζει μοναδικά τη σιλουέτα του πασίγνωστου μοντέλου.

Η φωτογράφιση έγινε δίπλα σε ένα υπέροχο τοπίο με καταρράκτες και μια εντυπωσιακή ακρογιαλιά, με την Alessandra Ambrosio να θυμίζει μια σύγχρονη νύμφη που κόβει την ανάσα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Celia Kritharioti συνεργάζεται με την Alessandra Ambrosio, ενώ και το πασίγνωστο μοντέλο λάτρεψε τις συγκεκριμένες δημιουργίες και τις επέλεξε η ίδια για τη φωτογράφιση της Vogue.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το Celia Kritharioti στο ίνσταγκραμ ή να επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

Δείτε το τελευταίο σόου της Celia Kritharioti στο Παρίσι 

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024