Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μεγαλώνει το κύμα αμφισβήτησης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές

Μεγαλώνει το κύμα αμφισβήτησης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές

«Η πρόταση για να πάμε σύντομα σε αλλαγή αρχηγού και σε συντεταγμένες διαδικασίες είναι σωστή», λέει ο Θ. Μαργαρίτης.

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στην Χαριλάου Τρικούπη μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής (09/06) με γνωστά στελέχη του κόμματος να αμφισβητούν ανοιχτά την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μετά τους Νάντια Γιαννακοπούλου, Νίκο Γερουλάνο, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Νίκο Παπανδρέου και ο Θεόδωρος Μαργαρίτης ζητά να ξεκινήσουν άμεσα διαδικασίες ανάδειξης προέδρου.

Το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο ΟΝΕ, δήλωσε: «Η πρόταση για να πάμε σύντομα σε αλλαγή αρχηγού και σε συντεταγμένες διαδικασίες είναι σωστή. Πρέπει να γίνει, άνοιξε το θέμα. Είναι λάθος της ηγεσίας που δεν συνεδριάζει αυτό το Σαββατοκύριακο».

Ο Θεόδωρος Μαργαρίτης συμπλήρωσε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ταβάνι και πως ο χώρος της κεντροαριστεράς πρέπει να αποκτήσει την καλώς εννοούμενη λαϊκότητα.

Τέλος, έκανε λόγο για εκλογική σύμπραξη στην κεντροαριστερά.

Η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το θέμα, έλεγαν με νόημα πως «το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων».

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια, να χαθεί σε λίγες μέρες.

Επισημαίνουν ότι ο σεβασμός στις καταστατικές λειτουργίες και πρόνοιες είναι ο εγγυητής της ενότητας και πώς το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα ακολουθηθεί κατά γράμμα σύμφωνα με το καταστατικό.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024