Η σεζόν για τη Μάλαγα τελείωσε μετά τον αποκλεισμό της στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος από τη Μούρθια, έτσι η ομάδα της Ανδαλουσίας επικεντρώνεται στον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους τον Ισπανών είναι και ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από τη ιβηρική και συγκεκριμένα αυτό της «Malaga Hoy» τονίζει πως η τοπική ομάδα έχει στο στόχαστρό της τον Πολωνό, ενώ η «Diario Sur» κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών για τριετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εάν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έχουμε πολλές πιθανότητες να τον φέρουμε εδώ. Διαπραγματευόμαστε αρκετές εβδομάδες και οι επαφές πάνε πολύ καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα. Εάν φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο Μπαλτσερόφσκι θα έρθει.

Δεν θέλουμε να πούμε πολλά περισσότερα, προσπαθούμε εδώ και καιρό με τις διαπραγματεύσεις. Αν φύγει, που δεν είναι σίγουρο, αλλά είναι ξεκάθαρος στο ότι έχει παίξει λίγο και θέλει να έρθει, θέλει περισσότερα λεπτά. Πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί εδώ. Ας ελπίζουμε ότι θα γίνει»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι κλήθηκε από τον προπονητή της εθνικής Πολωνίας, Ιγκόρ Μίλισιτς, για το Προολυμπιακό Τουρνουά, όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει Λίβανο, Ανγκόλα, Ισπανία, Φινλανδία και Μπαχάμες, με στόχο την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.